Kovács Patrícia válásáról vallott: a gyerek miatt mentek szét Gusztos Péterrel

Fotó: Valami Hektor -
válás Kovács Patrícia Gusztos Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia csaknem 10 évig volt együtt Gusztos Péterrel, egy közös gyermekük született és sajnos ez az örömteli esemény vezetett a kapcsolatuk megromlásához is. A színésznő szerint abban az időszakban nem figyeltek egymásra eléggé. 

Kovács Patrícia és Gusztos Péter kapcsolata hatalmas lángolással indult: 3 héttel a megismerkedésük után már együtt is laktak. A tűz sokáig meg is maradt a kapcsolatukban, szinte mindenki álompárként tekintett rájuk, de 9 év után elváltak útjaik.

Aztán Hanna születése után változtak meg a dolgok nagyon,

Kovács Patrícia elárulta, mi okozta a kapcsolatuk végét Fotó: Valami Hektor

Megcsalta a férje a sikeres magyar színésznőt, Kovács Patríciát

Nyár elején szakított Gusztos Péter és Kovács Patrícia. Gusztos most egy interjúban vallott a problémákról, és azt is elárulta, hogy az ő félrelépése volt az utolsó csepp a pohárban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.
Titokzatos telefonhívás után nyomoznak VV Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-titokzatos-telefonhivas-utan-nyomoznak-vv-fanni-ugyeben.htmlTovábbra sem találják a rendőrök VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni holttestét, aki november 20-án tűnt el budapesti otthonából. Az ügyben letartóztatott férfi már vallomást tett, bűnrészességét bevalotta, de a gyilkosság elkövetését nem. A rendőrök most egy rejtélyes telefonhívást nyomoznak.TV + Sztárok--Tóth Andi is kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-toth-andi-is-kiesett-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol.htmlHercezg Zoli, Anger Zsolt és Pintér Tenya után ma este Tóth Andi számára is véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi elárulta, milyen volt valójában Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-lagzi-lajcsi-elarulta-milyen-volt-valojaban-zambo-jimmy.htmlLagzi Lajcsi eddig soha nem hallott történeteket mondott el Zámbó Jimmyről, szerinte az énekesnek volt egy kevésbé szerethető oldala is. TV + SztárokOrigoVerekedés, titkos viszony, emberrablás - a mexikói színészek legnagyobb botrányaihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-a-mexikoi-szappanopera-sztarok-legnagyobb-botranyai.htmlA mexikói szappanoperák a 90-es évek óta árasztják el rózsaszín köddel a tévénézők agyát. A vak lány, az egyszer megbotló pap, az elhagyott árva lány és a gaz csábító története közben hajlamosok vagyunk elfelejteni, hogy színészeket látunk, akiknek legalább olyan nagy botrányaik vannak, mint hollywoodi kollégáiknak. TV + Sztárok--Újra megszólalt a titokzatos nő, aki színésznőt szeretett 8 évighttp://www.life.hu/sztarok/20171210-ujra-megszolalt-a-titokzatos-no-aki-szinesznot-szeretett.htmlEgy kilétét eddig titkoló fiatal nő könyvet írta arról, hogyan folytatott viszonyt 8 éven keresztül egy ismert magyar színésznővel. Miután megromlott a kapcsolatuk úgy érezte, tudatnia kell a világgal szerelmük mocskos és sokszor bántó részleteit. Íme egy újabb szösszenet a múltjukból. TV + Sztárok--Tőle tudta meg Erdélyi Mónika, hogy ki fogják rúgnihttp://www.life.hu/sztarok/20171210-erdelyi-monikat-igy-rugtak-ki.htmlKülönös titokra derült fény az Appra magyar! szombati adásában. Erdélyi Mónika egy korábbi kirúgásáról beszélt, az egyik kérdés kapcsán... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.