Cseke Katinkának beszólt egy férfi testsúlya miatt

Forrás: FEM3 -
súly férfi Cseke Katinka beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örökké bennemarad Cseke Katinkában az, amit akkor érzett, amikor beszólt neki egy férfi testsúlya miatt: porig alázta. 

Cseke Katinka sosem tartozott a sovány nők táborába, súlya miatt rengeteg beszólást és megaláztatást kellett elviselnie, mégis egyetlen egyre emlékszik még most is. Erről vallott Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorában a színésznő, ugyanis máig rosszul érzi magát, ha eszébe jut az a beszólás.

Cseke Katinkának beszólt egy férfi testsúlya miatt Forrás: FEM3

a kövér nők olyan odaadóak az ágyban, mert ők összeteszik a két kezüket, ha egyáltalán valaki rájuk néz"

aki egy éve adta le súlyfeleslegének egy részét

Várkonyi Andrea utazással lepte meg Bochkor Gábort: Bonnba küldte édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-varkonyi-andrea-utazassal-lepte-meg-bochkor-gabort-bonnba-kuldte.htmlVárkonyi Andrea a Micsoda Nők! című műsorában árulta el, mivel ajándékozta meg Bochkor Gábort: jobbat keresve sem találhatott volna. TV + SztárokOrigoA Modern Talking énekesébe, Thomas Andersbe volt szerelmes Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180214-a-modern-talking-enekesebe-thomas-andersbe-volt-szerelmes-schobert-norbert.htmlA Micsoda Nők! Valentin-napi kiadásának egyik meghívott vendége Schobert Norbi volt. A fitneszguru saját bevallása és Rubint Réka szerint is nagyon romantikus, de most egy vicces múltbeli titkot is elárult. TV + SztárokOrigoSzomszédja kémkedik Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux után - bírósághoz fordultakhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-szomszedja-kemkedik-jennifer-aniston-es-ferje-justin-theroux-utan-birosaghoz-fordultak.htmlSzomszédjukat Norman Resnicowot vádolja kémkedéssel Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux. Már alig töltenek időt kaliforniai otthonukban. TV + Sztárok--Elképesztő, mi derült ki az Igazából szerelem sztárjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-elkepeszto-mi-derult-ki-az-igazabol-szerelem-sztarjairol-keira-knightley-brodie-sangster.htmlKülönös dologra derült fény az Igazából szerelem című film kapcsán: kiderült, hogy a két színész, Keira Knightley és a Samet alakító Brodie Sangster között valójában csupán 5 év korkülönbség van. TV + SztárokOrigoInterneten keresett társat és vakrandira vágyik Drew Barrymorehttp://www.life.hu/sztarok/20180213-interneten-kereset-tarsat-es-vakrandira-vagyik-drew-barrymore.htmlVálása után nem találta meg a szerelmet, így próbálkozott az online társkereséssel is, azonban Drew Barrymore titkos vágya egy vakrandi. TV + Sztárok--Műsorvezetőként debütál Kollányi Zsuzsi, saját műsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-musorvezetokent-debutal-kollanyi-zsuzsi-sajat-musort-kapott.htmlMűsorvezető lesz a Sztárban sztár egykori szereplőjéből, Kollányi Zsuzsiból. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.