Várkonyi Andrea utazással lepte meg Bochkor Gábort: Bonnba küldte édesanyjával

Forrás: FEM3 Café -
Várkonyi Andrea gyerekkor utazás Bonn Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea a Micsoda Nők! című műsorában árulta el, mivel ajándékozta meg Bochkor Gábort: jobbat keresve sem találhatott volna. 

Egyre több dolgot tudhatunk meg Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatáról, hála az egykori híradós új műsorának, a Micsoda Nők!-nek. Legutóbb arról faggatta vendégeit, hogy ajándékoznának-e olyan utat a párjuknak, mely során a szerelmük gyermekkorának fontosabb helyszíneit keresnék fel újra. Ennek kapcsán ő is mesélt: ő Bonnba küldte Bochkor Gábort az édesanyjával.

Várkonyi Andrea nagyon cuki meglepetést adott Bochkor Gábornak Forrás: FEM3 Café

„Gábor Bonnban nőtt fel, tehát 7 éves korától 14 éves koráig ők Bonnban éltek családilag. Ő ott kezdte az általánost, és oda járt. És 14 éves korában onnan eljöttek, és azóta nem volt Bonnban. Utána egyetemre Berlinbe járt, de Bonnba nem volt. És az egyik karácsonyra azt kapta, hogy az anyukájával együtt – az édesapja nem él már – elmenjenek Bonnba. Oda én nem mentem" – mesélte el Várkonyi Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.