Hatalmas gyémántgyűrűt villantott az Instagramon Vajna Timi. Rajongói is elámultak, ám akadt olyan, aki egyből azt kérdezte, vajon kitől kapta...

Mint arról korábban már beszámoltunk, válságban lehet Vajna Timi és Andy Vajna házassága. A producer az idei Story Gálán egy rejtélyes hölggyel érkezett, akiről hamar kiderült, hogy a titkárnője. Közben felesége félreérthető bejegyzéseket tett közzé közösségi oldalán, hol szerelmet vallott Andy-nek, hol azt sugallta, férje esetleg megcsalhatta őt. A Valentin-napot magányosan töltötte, de pár nappal később már Aspenből jelentkezett be, ahonnan egy közös fotót posztolt jóképű síoktatójával.

A rajongóit már eddig is sikerült teljesen összezavarnia, nem tudni, mi is zajlik valójában a háttérben, friss fotójával pedig szinte mindenkit megdöbbentett. Egy mesés gyémántgyűrűt villantott, amit a „leszel a feleségem" és „eljegyzési gyűrű" hashtaggel látott el.

Követőit teljesen lenyűgözte a csodás ékszerrel és a tökéletes manikűrjével, ám voltam olyanok, akik afelől érdeklődtek, vajon kitől is kapta... „Az öreg vette?" – szólt az egyik kérdés, de erre Timi nem reagált.