Berki Krisztián oda meg vissza van új párjáért, Renáta pedig szintén nagyon szerelmes: végre ő is nyilatkozott szerelmükről: látszik, hogy nagyon boldogok. 

A Fem3 Café vendége volt Katona Renáta, aki mint a héten kiderült, Berki Krisztián új barátnője. A fiatal nő nyíltan beszélt kapcsolatukról, amit eleinte megpróbáltak eltitkolni a nyilvánosság elől, de ez természetesen nem sikerült. Akármerre is mentek, Berki Krisztiánt mindenhol felismerték és lefotózták, így esélyük sem volt sokáig eltitkolni szerelmüket. Krisztián így először Instagram-oldalán mutatta meg kedvesét, majd nyilatkozott is szerelmükről, most pedig Renáta beszélt a kapcsolatukról és arról, hogy Krisztián romantikus típus.

Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta kapcsolatukról nyilatkozott: videóForrás: FEM3 Café

„Ő nagyon romantikus típus" – jelentette ki határozottan Renáta, aki elmesélte, hogy Valentin-napon milyen meglepetésben volt része. „Láttam rajta, hogy nagyon készül és nagyon izgatott volt. Pont Natika is otthon volt, és eltűnt, nem találtam. És visszajött egy szál rózsával, hogy nagyon boldog Valentin-napot kíván nekem, és legyen nagyon szép napom, ők Natival elindultak az oviba, nem sokkal később én is elindultam az üzletbe. Az autónál pedig megláttam, hogy az anyósülést elfoglalja egy csomag, és mikor kinyitottam az ajtót, 80 szál vörös rózsa várt az anyósülésen" – mesélte csillogó szemekkel Reni.