Berki Krisztián megmutatta gyönyörű új szerelmét: fotó

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
fotó szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián szerelmes és ezt már nem is titkolja. Közösségi oldalán mutatta meg új választottját.

Berki Krisztián a hétvégén fotót mutatott új szerelméről és új házi kedvencéről is. Igaz egy applikáció segítségével kutyalánnyá varázsolta a szépséges lányt, azért látszik, hogy egy nagyon szép nőt választott magának.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Kirsztián

A kommentelőket természetesen megosztotta a lány kiléte: voltak, akik szerint Pamela sokkal szebb, de többen voltak azok, akik örülnek Krisztián választásának, sőt azt is tudni vélik, ki az eddig ismeretlen lány.

A fotót ITT nézhetitek meg.

Shane Tusup tanítványaival és munkával vigasztalódik Hosszú Katinkával való szakítása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-shane-tusup-tanitvanyaival-es-munkaval-vigasztalodik.htmlTanítványai körében ismét mosolyog Shane Tusup, aki a munkába temetkezik Hosszú Katinkával történt szakítása után. TV + Sztárok--Vajna Timi majdnem balesetet szenvedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-vajna-timi-majdnem-balesetet-szenvedett-foto.htmlVajna Timi jelenleg Aspenben síel, ahol egy szellemekkel teli hotelben szállt meg és majdnem lezuhant egy hatalmas lépcsőről. TV + SztárokOrigoMeztelen testét tekergeti a fürdőszobában Christina Aguilera (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180218-meztelen-testet-tekergeti-a-furdoszobaban-christina-aguilera.htmlA 37 éves énekesnő az Instagramra posztolta a tőle szokatlanul szexi képeket. TV + Sztárok--Meztelen testét tekergeti a fürdőszobában Christina Aguilera (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180218-meztelen-testet-tekergeti-a-furdoszobaban-christina-aguilera.htmlA 37 éves énekesnő az Instagramra posztolta a tőle szokatlanul szexi képeket. TV + Sztárok--Gyerekkora meghatározó alakjával pózolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-gyerekkora-meghatarozo-alakjaval-pozolt-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa a Szóvivők bálján járt a legjobb barátnőivel, ahol nagy szerencse érte. Gyerekkora meghatározó alakjával is találkozhatott. TV + SztárokOrigoNagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Followshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-nagymamaszerepeket-kap-az-egykori-gyereksztar-megan-follows.htmlImmár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.