Hamarosan a tengerentúlon is bemutathatják a Jimmy-musicalt. Zámbó Árpy és Pintér Tibor lelkesen nyilatkozott a tervekről.

Néhány hete mutatták be a Jimmy-musicalt, amelynek óriási a sikere - legalábbis a rendező, Pintér Tibor szerint. Ugyanakkor nem nyerte el mindenki tetszését, Edit asszony például méltatlannak tartotta az előadást. Jimmy testvére, Árpy viszont továbbra is nagyon lelkes, mint mondja, a darab akár Amerikában is megállná a helyét.

Nagy művésznek tartom Tibort, hozzá mert nyúlni a testvérem életművéhez, amelyhez előtte senki. Szóba került, hogy a tengerentúlra is elvinné a darabot, és én ebben messzemenőkig támogatom! A dalok és a hozzá koreografált tánc szerintem megállná a helyét, bomba siker lenne Amerikában a Jimmy-musical. Itt az ideje, hogy az egész világ megismerje a testvérem életművét!" – árulta el Zámbó Árpy a Blikknek.

Zámbó Árpy nagyon lelkesFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Pintér Tibor hasonlóan vélekedik, tervei között szerepel, hogy hamarosan a tengerentúli nézőknek is megmutatja a darabot.

A családnak van tengerentúli kapcsolata, és ugyan arra kevés esélyt látok, hogy angolra fordítva, Broadway-musicalként mutassuk be, de az igenis tervben van, hogy New Yorkban és Kanadában is előadjuk a darabot a magyar házaknak." – mesélte Tenya.