Hódi Pamelánál betelt a pohár: Facebook-oldalán üzente meg Berki Krisztiánnak és mindenkinek, hogy elege van a megaláztatásokból, és azt is, hogy nem tartja csukva a száját!

Berki Krisztián soha nem volt még ilyen szerelmes: erről beszélnek a műsorvezető képei, és ő maga is bevallotta, hogy kivételes boldogság érkezett meg Mazsival az életébe. Ugyan eleinte azt nyilatkozta a tévés, hogy nem akarja a nyilvánosság előtt élni a magánéletét, mégis minden posztja nyilvános, ahogy szerelme, Katona Renáta Instagram-oldala is az lett hirtelen. 

Hódi Pamela kiakadtForrás: Hódi Pamela/Instagram

Hódi Pamela - és sok kommentelője is - pedig úgy érzi, hogy ez a nagy boldogság, és az egész szerelmük kirakatba helyezése arról szól, hogy őt idegesítse, és ezt szóvá is tette. A hozzászólóknak pedig azt is leszögezte, nem fog csendben maradni addig, amíg úgy érzi, hogy megalázzák. "Sziasztok! Leszögezném, ha Engem mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig ez így folytatódik, addig megvédem Magam és a lányomat. Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma!" - írta Facebook-oldalára Pamela.