Egy 69 éves nyugdíjast bántalmazott a 14-es villamoson egy magas, vékony, agresszív férfi. Fejbe rúgta az idős bácsit, akinek 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek: senki nem segített neki.

Február 22-én este 9 óra körül a Lehel téren indulásra várakozó villamoson történt bántalmazás. Egy magas, agresszív férfi előbb az első kocsiban kötött bele néhány utasba, majd átszállt a második kocsiba, és ott hátulról fejbe rúgott egy 69 éves nyugdíjas bácsit, aki ülve várta a villamos indulását.
A bácsi próbált telefonálni, de erősen vérzett, ezért nem tudott.

A 14-es villamoson rúgtak fejbe egy bácsitForrás: Wikipédia

Leszállt, hogy megkeresse a villamos vezetőjét, de a sofőr még nem volt a helyén, így visszaszállt a kocsiba, és a villamoson utazóktól próbált segítséget kérni, de senkitől nem kapott. „Vérzést csillapítva utazott a negyedik megállóig és leszállva jelezte a sofőrnek mi történt, aki felajánlotta, hogy elviszi az újpesti végállomásra, ahol ellátják – mentő vagy rendőri értesítés elmaradt..." – írta az Indexnek a bácsi fia. A rúgás következtében az idős ember orra eltörött, arca, szeme környéke bevérzett, a Honvéd kórház Sürgősségi Osztályán készült CT alapján sérülése 8 napon túl gyógyuló. A lap megkereste a BKV-t az esettel kapcsolatban, akik azt közölték, kaptak panaszbejelentést, amelynek nyomán belső vizsgálat indult, de a rendőrök is vizsgálatot indítottak, ennek lezártáig nem adhatnak felvilágosítást.