A 14-es villamoson rúgtak fejbe egy idős bácsit: 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett

Forrás: Wikipédia -
bácsi sérülés bántalmazás villamos nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 69 éves nyugdíjast bántalmazott a 14-es villamoson egy magas, vékony, agresszív férfi. Fejbe rúgta az idős bácsit, akinek 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek: senki nem segített neki.

Február 22-én este 9 óra körül a Lehel téren indulásra várakozó villamoson történt bántalmazás. Egy magas, agresszív férfi előbb az első kocsiban kötött bele néhány utasba, majd átszállt a második kocsiba, és ott hátulról fejbe rúgott egy 69 éves nyugdíjas bácsit, aki ülve várta a villamos indulását.
A bácsi próbált telefonálni, de erősen vérzett, ezért nem tudott.

A 14-es villamoson rúgtak fejbe egy bácsit Forrás: Wikipédia

Leszállt, hogy megkeresse a villamos vezetőjét, de a sofőr még nem volt a helyén, így visszaszállt a kocsiba, és a villamoson utazóktól próbált segítséget kérni, de senkitől nem kapott. „Vérzést csillapítva utazott a negyedik megállóig és leszállva jelezte a sofőrnek mi történt, aki felajánlotta, hogy elviszi az újpesti végállomásra, ahol ellátják – mentő vagy rendőri értesítés elmaradt..." – írta az Indexnek a bácsi fia. A rúgás következtében az idős ember

orra eltörött, arca, szeme környéke bevérzett,

a Honvéd kórház Sürgősségi Osztályán készült CT alapján sérülése 8 napon túl gyógyuló. A lap megkereste a BKV-t az esettel kapcsolatban, akik azt közölték, kaptak panaszbejelentést, amelynek nyomán belső vizsgálat indult, de a rendőrök is vizsgálatot indítottak, ennek lezártáig nem adhatnak felvilágosítást.

Női holttestet találtak a soroksári kerékpárútnálhttp://www.life.hu/news/20180228-egy-no-holttestet-talaltak-meg-a-soroksari-kerekparutnal.htmlVasárnap este egy 30 év körüli nő holttestét találták meg a soroksári kerékpárútnál: ez helyszín nincs messze a több mint 4 évvel ezelőtti gyilkosságétól. News--Ő a világ egyik leghajlékonyabb nője: elképesztő fotók Maria Pucciarellirőlhttp://www.life.hu/news/20180228-o-a-vilag-egyik-leghajlekonyabb-noje-elkepeszto-fotok-maria-pucciarellirol.htmlBátran nevezhetne a világ leghajlékonyabb embere címre Maria Pucciarelli, aki olyan kicsavart testhelyzeteket képes felvenni, amelyen a legtöbben csak hüledeznek. News--Már nem kell sokáig várni a tavaszra: jövő hétre eltűnnek a fagyokhttp://www.life.hu/news/20180227-mar-nem-kell-sokaig-varni-a-tavaszra-jovo-hetre-eltunnek-a-fagyok.htmlBár most még nagyon nehéz elképzelni, egy hét múlva érkezik a tavasz. News--Kritikus a helyzet az ország nyugati részében a hófúvás és extrém hideg miatthttp://www.life.hu/news/20180228-kritikus-a-helyzet-az-orszag-nyugati-reszeben-a-hofuvas-es-extrem-hideg-miatt-idojaras.htmlBár a Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján a hóesés napközben már alábbhagy, még mindig kritikus a helyzet az ország nyugati részében. News--Michael Phillips 2043-ban született, azért utazik az időben, hogy megakadályozza a háborúthttp://www.life.hu/news/20180227-michael-phillips-2043-ban-szuletett-azert-utazik-az-idobe-hogy-megakadalyozza-a-haborut.htmlMichael Phillips az Apex TV-nek adott interjújában beszélt arról, miért is jött vissza a jövőből. Nukleáris katasztrófáról és III. világháborúról is szó esett. A 2001. szeptember 11-ei eseményekre is magyarázatot adott. NewsOrigoVV Fanni feltételezett gyilkosa szerette a luxust, de nem volt rá pénzehttp://www.life.hu/news/20180227-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-szerette-a-luxust-de-nem-volt-ra-penze.htmlVV Fanni ügyében egyelőre nincs változás, ám egyre több dolog derül ki feltételezett gyilkosáról. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.