másodfokú figyelmeztetés időjárás előrejelzés riasztás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei tél leghidegebb éjszakájára készülhetünk, három megyében másodfokú riasztás van kiadva az extrém hideg miatt.

Az extrém hideg miatt másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat Somogy, Zala és Vas megyére. Azt írják, az ország nagyobb részén -15 fok alatti hőmérsékletek valószínűek, a Dunántúl délnyugati, nyugati megyéiben és az Északi-középhegység völgyeiben -20 fok alatti hőmérsékletek várhatóak.

Emellett az ország nagy részén elsőfokú figyelmeztetés van érvényben szintén az extrém hideg miatt.

Ami pedig az előrejelzést illeti, a hajnali óráktól délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, déltől meg is vastagszik a felhőzet, és késő délutántól egyre több helyen valószínű ismét havazás. Északkeleten egész nap túlnyomóan napos időre számíthatunk.

Péntektől fokozatos enyhülés kezdődik, jövő héten a hőmérséklet nappal már elérheti a 8-9 fokot is.

Szörnyű éjszakánk lesz Forrás: Getty Images/Scott Olson
8 hét alatt 12 centit fogyott Vanessa Chalmers: fotóhttp://www.life.hu/news/20180228-8-het-alatt-12-centit-fogyott-vanessa-chalmers-foto.htmlMindössze 8 hét alatt 12 centit fogyott a derekából: Vanessa Chalmers most elárulta, hogyan csinálta. NewsOrigoŐ a világ egyik leghajlékonyabb nője: elképesztő fotók Maria Pucciarellirőlhttp://www.life.hu/news/20180228-o-a-vilag-egyik-leghajlekonyabb-noje-elkepeszto-fotok-maria-pucciarellirol.htmlBátran nevezhetne a világ leghajlékonyabb embere címre Maria Pucciarelli, aki olyan kicsavart testhelyzeteket képes felvenni, amelyen a legtöbben csak hüledeznek. News--Már nem kell sokáig várni a tavaszra: jövő hétre eltűnnek a fagyokhttp://www.life.hu/news/20180227-mar-nem-kell-sokaig-varni-a-tavaszra-jovo-hetre-eltunnek-a-fagyok.htmlBár most még nagyon nehéz elképzelni, egy hét múlva érkezik a tavasz. News--Őket vádolják a veronai buszbalesettel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20180227-oket-vadoljak-a-veronai-buszbalesettel-kapcsolatban-vadirat.htmlKiszivárgott a veronai buszbalesettel kapcsolatos vádirat, kiderült, hogy nem 3, hanem 6 embert vádol az ügyészség. News--Igazi csodavilággá változott a Balaton - Galériahttp://www.life.hu/news/20180226-igazi-csodavilagga-valtozott-a-balaton-galeria.htmlPazar fotók készültek a jégbe fagyott Balatonról, a szélsőséges időjárás igazi csodavilággá változtatta legnagyobb tavunkat. NewsOrigoExtrém hideg: ezt tedd, hogy ne kerülj bajbahttp://www.life.hu/news/20180226-extrem-hideg-ezt-tedd-hogy-ne-kerulj-bajba.htmlA tél utolsó hetére megérkezett az extrém hideg, amelyre érdemes alaposan felkészülnünk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.