Azóta érdekli az embereket, hogy hogyan jön ki egymással Meghan és Kate, mióta kiderült, hogy Harry herceg is csatlakozott a kapcsolatban élők táborához. A két nő közötti viszonyról eddig szinte semmit sem lehetett tudni, ám most fény derült arra, hogy kedvelik-e egymást.

Ritka alkalomnak lehettek szemtanúi a figyelmes rajongók: a királyi alapítvány fórumán mindkét pár tiszteletét tette, vagyis Vilmos és Katalin, valamint Harry és Meghan is részt vettek a hivatalos rendezvényen. Mivel nemigen volt példa eddig a négyes fogat közös megjelenésére, a testbeszéd szakértői árgus szemekkel figyelték a két hölgyemény viselkedését, ugyanis a gesztusokból sok mindent meg lehet állapítani a kapcsolatukról.

Meghan és KatalinForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson


Elsősorban az tűnt fel a szakértőnek, hogy Kate Middleton továbbra is nagyon komfortosan mozog ebben a világban, mozgását és testtartását leképezte Meghan Markle, hiszen Vilmos feleségének sokkal nagyobb tapasztalata van az ilyen rendezvényekben. Bokájukat például mindketten lazán egymásra fonták, ám Katalin kicsit túlzásba vitte. Az ilyen „becsavarás" bizony kis feszültségre utal. Az érdekesség még az, hogy Meghan egy ponton eltakarja az arcát, ez pedig azt jelenti, hogy rendkívül kellemetlen számára a szituáció. Összességében elmondható, hogy Katalin és Meghan kapcsolata baráti, egy kis feszültséggel fűszerezve. Habár Vilmos felesége sokkal komfortosabban érzi magát ebben a világban, Meghan sokkal szenvedélyesebbnek tűnt, később még át is veheti az irányítást - írja a delish.com.