Az idei A Dal nagy vihart kavart a zenészek és művészek között: Szentpéteri Csilla durván beszólt a győztes együttesnek, Ganxsta Zolee meg Szentpéteri Csillának. 

Az AWS nevű zenekar nyerte A Dalt, vagyis ők lesznek azok, akik hazánkat képviselik az Eurovíziós Dalfesztiválon. Szentpéteri Csilla művésznőnek finoman szólva sem tetszett az együttes előadása, melynek Facebook-oldalán adott hangot.

Ganxsta Zolee beszólt Szentpéteri Csillának"Fotó: Polyák Attila - Origo "

„Komolyan kérdezem, hogy gondolják a Dal-ban, hogy ezt az idegesítő, démoni hörgést hallató, agresszív zenét??? játszó, lélekre, szellemre semmit nem ható ( legalábbis az enyémre nem ), erőltetett szövegű, "vmi hatása alatt álló"- kinézetű zenekart küldik ki, mint Magyarországot képviselő együttest????" – írta akkor a többi között a zongoraművész, de olyan sok támadás érte, hogy eltávolította a posztját, persze véleményét ettől még fenntartotta. Bochkor vasárnap esti műsorának felvételén is szóba került az eset, Ganxsta Zolee a műsor vendégeként pedig kifejtette véleményét Szentpéteri Csilláról. Ő nem túl okos, megmondom őszintén. Ez zene, te szerencsétlen! Menjél vissza a kolostorba!" – idézte Ganxstát a Ripost.