Az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat szereplői megmutatták a világnak, hogy kockának és okosnak lenni nem ciki, épp ellenkezőleg: egy szemüveges fizikus is meg tudja hódítani a gimi egykori bálkirálynőjét, sőt arra is felhívták a figyelmet, hogy senki ne bánja, ha különbözik környezetétől.

Ki ne emlékezne az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat alaphelyzetére, amikor a szexi és színészi álmokat dédelgető Penny az okoska fizikusok, Sheldon és Leonard szomszédságába költözik. Az egykori bálkirálynő és a pályájukon sikeres különcök barátkozni kezdenek, később pedig Penny és az alacsony, szemüveges, asztmapipája nélkül ki sem mozduló Leonard össze is házasodnak.

Megismerjük meg az indiai csillagászt, Rajest, és a doktori címmel nem rendelkező és így a gúnyolódások tárgyává váló mérnököt, Howardot is. A lányok táborát pedig az agykutató Amy és a mikrobiológus Bernadette erősítik. A sorozat világszerte megmutatta, hogy nem kell félniük azoknak, akik kilógnak környezetükből, hiszen végül úgyis mindenki megtalálja a helyét, és még az egykori bálkirálynő is beléjük szerethet, még akkor is, ha ez lehetetlennek tűnik. Minket is levett a sorozat a lábunkról, ezért megnéztük, hogyan néztek ki a sorozat színészei akkor, amikor magukra öltötték az okostojások szerepét, és hogyan festenek most, amikor már a sorozat 11. évada fut a képernyőkön.

Így változtak az Agymenők című sorozat színészeiForrás: CBS Broadcasting Inc.