David Beckham Bella Hadiddal flörtölt: itt az árulkodó fotó

modell David Beckham paparazzi foci Bella Hadid lesifotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nála 21 évvel fiatalabb Bella Hadiddal flörtölt David Beckham. Már csak az a kérdés, mit szól ehhez a felesége, Victoria...

David Beckham Párizsba utazott, hogy a lelátóról nézze végig a Paris Saint-Germain-Real Madrid mérkőzést. Ott azonban meglepő dolog történt: alig tudott a meccsre koncentrálni, ugyanis egy gyönyörű modell vonta el a figyelmét. A sztárfocistát Bella Hadid mellé ültették, akivel láthatóan remekül kijött. A lesifotósok képei alapján egész idő alatt beszélgettek, viccelődtek egymással. Csak úgy szikrázott közöttük a levegőt.

A róluk készült képek azóta az egész sajtót bejárták, így eljuthattak David feleségéhez, Victoriához is, aki valószínűleg nem repesett a boldogságtól... A feleség egyébként korábban egyszer már megbocsátott hűtlen férjének.

David Beckham és Bella Hadid Forrás: NurPhoto/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Mehdi Taamallah

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.