Katinka és Shane kapcsolata jó pár hónapja megromlott, azóta nem is mutatkozott javulás közöttük, de Katinka nagypapája reménykedik, szerinte a fiataloknak sikerült megoldaniuk a problémát.

Decemberben kezdték először rebesgetni, hogy Katinka és Shane között nincs minden rendben. Kiderült, hogy sajnos a pletykák igazak. A sportoló és férje külön is költöztek egymástól,és az edzéseket sem közösen folytatják, bár a hivatalos információk szerint Katinka továbbra is a Shane-metódus szerint tréningezik. A rajongók nagyon örülnének, ha rendeződne köztük a viszony. 

Katinka nagypapája reménykedikForrás: MTI/Illyés Tibor

"Hát, az még egyáltalán nem biztos, hogy eggyel kevesebb családtag lesz nálunk, egyáltalán nem biztos, hogy a fiatalok nem képesek rendezni a dolgaikat. Azt gondolom, hogy sikerülni fog nekik. Az idő sok mindent megold" - árulta el a Story Magazinnak  Bakos László. "Magánéleti problémáinak megoldásáról és sportkarrierjének rendezéséről is Katinka dönt egyedül" - tette hozzá Katinka nagypapája és azt is elmondta, jót tesz az úszónőnek egy kis pihenés. "Majd ő eldönti, neki mi a jó, rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. A helyzet az, hogy öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, nem árt neki tulajdonképpen, sőt, még hasznára is fog válni" - véli a nagypapa.