Szakíthatott Hosszú Katinka és Shane Tusup

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
úszás Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valami nincs rendben Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup között. A pár már régóta nem posztolt közös fotót és a karácsonyt is külön töltötték.

Mint arról már beszámoltunk, külön töltötte a karácsonyt Hosszú Katinka és Shane Tusup. A Bors információi szerint a pár összekülönbözött, és Katinka volt az, aki szakított férjével. Ezt az értesülést erősítik azok az idézetek is, amiket Shane töltött fel az utóbbi hetekben az Instagramjára. Egyik nap például ezt írta: "Egyikünk sem képes megváltoztatni a tegnapot, de mindenki képes arra, hogy változtasson a holnapon".

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

A sztárpár egyelőre nem erősítette meg a hírt, de a lapnak nyilatkozó tanítványok elárulták, egy ideje már látszódott, hogy problémáik vannak.

Hivatalosan nem mondtak nekünk semmit, de láthatóak a problémák. A tegnap reggeli edzést Shane Tusupnak kellett volna tartania, de nem jelent meg. Szeretném, ha kibékülnének, és nem érne véget a közös munka, hiszen a gyermekeim rohamosan fejlődnek." – nyilatkozta egy szülő.

Itt még nagyon boldog volt Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.