Akkora a szerelem Berki Krisztiánnál és Katona Renátánál, hogy még idén össze is házasodnak. Ami Hódi Pamelának nem sikerült, azt Mazsi pár hónap altt véghez viszi!

"Mazsi mondott egy dátumot, hogy mikor szeretne hozzám jönni, amihez tartanom kell magam. Ez még az idei évben lesz" - mondta Berki Brisztián Hajdú Péternek az Esti Frizibiben. A műsor vasárnap este kerül adásba az ATV-n.

Berki Krisztián és Katona Renáta esküvőre készülnekForrás: Mokka

A terveken még maga Hajdú is meglepődött, hiszen Renáta pár perccel azelőtt még arról beszélt, hogy még férjnél van, és amikor összejöttek Berkivel, még a férjével, T. Attilával élt együtt. A lány azt is elmesélte, hogyan mondta meg otthon, hogy válni akar.

"Elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok, és sohasem éreztem még ilyet. Elmondtam tisztességesen, hogy még az esküvő napján sem. Mi Krisztiánnal úgy ismerkedtünk meg, hogy az akkori párommal még együtt voltunk, akkor még vele éltem, de nem volt jó a kapcsolatunk. Előtte egy héttel ő mondta, hogy elköltözik otthonról" - mondta Mazsi, hozzátéve, hogy házasságában már fél évvel az esküvő után kezdődtek a gondok, de nem mert kilépni a kapcsolatból. A válókeresetet egyébként már beadták, és az anyagiakban is megegyeztek. A válást legkésőbb április elején mondják ki - írja a Blikk.