VV Fannit szinte biztos, hogy egy kötéllel fojtották meg, melyet abban az autóban találtak, amit a gyanúsított vezetett. Három DNS volt a kötélen: Fannié, a gyilkossággal gyanúsított személyé, és egy ismeretlen férfié!

Ha nem is találja a rendőrség VV Fanni holttestét, a nyomozással azért haladnak. Jelenleg egy tettestárs után kutatnak, akinek nagy szerepe lehetett a fiatal lány eltűnésében és meggyilkolásában. Találtak ugyanis egy kötelet, ami abban az autóban volt, melyet a gyilkossággal vádolt B. László vezetett.

VV Fannt egy kötéllel fojthatták megForrás: RTL Sajtóklub

A kötélen három DNS volt: Fannié, B. Lászlóé és egy ismeretlen férfié. B. László nagypapája felismerte a kötelet, ezért a hatóságok B. László családjának összes férfi tagjától vesznek DNS-mintát. "Negyven darab sejt kell egy DNS kimutatásához, ami meg is van, és már azt is tudjuk, hogy a harmadik, ismeretlen DNS, egy férfié, aki nem került még a törvénnyel összeütközésbe. De vérnyomról a kötélen csak Fanni esetében beszélhetünk, a másik két DNS-t bőrhámból vagy izzadságnyomból nyerték. Nyilván nem véletlenül vannak rajta feltehetően tenyérből származó bőrhámsejtek és izzadságcseppek. Egy vagy akár több ember dolgozhatott ezzel a kötéllel, amin rajta van Fanni vére" - mondta a Borsnak dr. Lichy József, aki arra a kérdésre határozott igennel válaszolt, hogy azzal a kötéllel fojtották-e meg Fannit. "Hát, igen" - mondta az ügyvéd. 

Fanni egykori barátnőjének, B. Erikának a neve is felmerült, mint lehetséges tettestárs. "B. Erikának igen jelentős köze van az ügyhöz, legalább akkora szerepe volt, mint Lászlónak. És nincs látókörben, de van harmadik szereplője a történetnek, akinek László átadta Fannit, csak a rendőrség eddig nem akar tudomást venni erről" - mondta dr. Brodmann Péter.

Ezért vihette a gyanúsított VV Fanni testét Siófokra, majd Dunaújvárosba


VV Fanni gyilkosságának ügyében még nagyon sok a kérdés. Még mindig nem tudják, hol van a holttest, ahogy azt sem, miért vitte el a gyanúsított VV Fanni testét előbb Siófokra, majd Dunaújvárosba. Egy büntetőjogász elmélete szerint segíteni akart a lánynak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!