35 fokot melegszik a hőmérséklet néhány nap alatt

Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Philipp Nemenz -
front hőmérséklet időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét közepén még sapkában, nagykabátban járt mindenki az országban, most hétvégén akár pólóban is lehet. Nemrég egyes helyeken -15 fokot mutattak a hőmérők, vasárnap mégis kora nyári idő lesz.

A mostani hirtelen felmelegedés megviselheti a mentális állapotunkat is: fáradtság, figyelmetlenség, ingerlékenység, türelmetlenség lehetnek azok a kellemetlen tünetek, amelyekkel meg kell birkóznunk. Az RTL Klubnak szakember beszélt arról, hogy mire számíthat a szervezetünk: gyakoribb például ilyenkor az infarktus- és stroke-veszély, és arra is figyelmeztet, miként változtassunk a táplálkozásunkon.

Pécsi Ildikó unokája nem jelent meg a legújabb tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-pecsi-ildiko-unokaja-nem-jelent-meg-a-legujabb-targyalason.htmlKedd délután folytatódott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere, amelyre beidézték Pécsi Ildikó fiát és unokáját is. Utóbbi nem jelent meg a tárgyaláson, így azt elnapolták. TV + Sztárok--Úgy tudni, Radics Gigi 2018-ban nem lesz lesz az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-ugy-tudni-radics-gigi-2018-ban-nem-lesz-lesz-az-x-faktor-mentora.htmlAz X-Faktor válogatóival együtt a pletykák is beindultak a műsorral kapcsolatban. Azt beszélik, ismét változik a zsűri összetétele, amelynek oka: Radics Gigi. TV + SztárokOrigoEgy budapesti fürdőben csókolja VV Mici melleit Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-egy-budapesti-furdoben-csokolja-vv-mici-melleit-vv-krisztian.htmlAhogy a ValóVilág kamerái előtt, úgy most sem szégyellős VV Mici és párja, Krisztián. TV + SztárokOrigoA színpadon lett rosszul az Oltári csajok Biancája, Danics Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-a-szinpadon-lett-rosszul-az-oltari-csajok-biancaja-danics-dora.htmlDanics Dóra az Oltári csajok című sorozatban is énekesnőt alakít, aki alaposan megbonyolítja mások életét hisztérikus természetével. Ráadásul a droghasználattól sem riad vissza: így történt az utóbbi részekben is. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Emily Ratajkowski Sebastian Bear-McClardhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ferjhez-ment-emily-ratajkowski-sebastian-bear-mcclardhoz-fotok.htmlRatajkowski az Instagram sztoriban számolt be házasságáról.TV + Sztárok--Titkosszolgálati eszközökkel figyelik meg az Oltári csajok színészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-titkosszolgalati-eszkozokkel-figyelik-meg-az-oltari-csajok-szineszet-rtl-2.htmlKisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Az Oltári csajok péntek esti epizódjában éppen erre láthattunk példát! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.