Zacskóba ürített, majd végtermékét a szoligép mögött hagyta egy budapesti srác

Forrás: Shutterstock -
szolárium fekália ürülék kaki széklet ürítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szoláriumozni érkezett egy budapesti szoliba két fiatal srác, úgy tűnik, egyikük már nem bírta ki a mellékhelyiségig: egy zacskóban, a szoligép mögött hagyta végtermékét. 

"Két 22 év körüli srác jött be hét-hét percre állógépbe „barnulni". Elsőnek csak az undorító szag tűnt fel, aztán észrevettem, hogy hiányzik a kis szemeteszsák a kukából, de a „fertőtlenítve" feliratú táblácska sem volt meg" - mesélte a Borsnak annak a Budapest belvárosi szoláriumnak az alkalmazottja, aki arra a rejtélyes csomagra talált rá, amelyben a fiatalember saját ürülékét hagyta.

Szolizás közben ürített egy férfi, végtermékét a személyzetre hagyta (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az alkalmazott a gép fertőtlenítésekor keresni kezdte a szag forrását, akkor látta, hogy a zacskóban van a fekália és a tábla is, a nem mindennapi csomagot pedig a gép mögé rejtették.

A lap úgy tudja, hogy a szolárium tulajdonosai nem tettek feljelentést, szeretnék minél hamarabb elfelejteni a kínos esetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.