Együtt mozizott Köllő Babett és Dancsó Péter, nem tudni, mi van közöttük

Dancsó Péter Köllő Babett titok szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancsó Péter többször pécézte ki videóiban Köllő Babettet, már többször is hírbehozták őket, sokan azt rebesgették, lehet köztük valamit. Most együtt moziztak. 

"Hamarosan minden kiderül..de a lényeg, hogy végre együtt!!..mozinap..boldogság!" - írta a Dancsó Péterrel közös fotójához Köllő Babett. A Feleségek luxuskivitelben szereplőjét már többször pellengére állította a vlogger, több videójában is bírtála a műsorban nyújtott teljesítményéért, ezért pedig a színésznő is kemény beszólásokkal illette Dancsót.

Hamarosan minden kiderül..de a lényeg,hogy végre együtt!!..mozinap..boldogság!❤️❤️ @dancsopeter1 #kollobabett

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Köllő Babett Insta-történetet is töltött fel a vloggerről Forrás: Instagram/kollobabett

Most azoban úgy tűnik, hogy oldódni látszik a feszültség, ugyanis együtt moziztak. Köllő Babett képet is töltött fel erről Instagram-oldalára, valamint Insta-történetébe is tett egy fotót a csípős nyelvű vloggerről. Dancsó Péter korábban már egy videót is készített állítólagos kapcsolatukról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.