Bódi Sylvi behúzott (vagy nem behúzott) hasáról kommenteltek a szépség követői, ő pedig rendesen odamondogatott nekik. És milyen jól tette: respect. 

Számtalan hozzászólás érkezett a szép modell bikinis fotójához. Nem volt mind hízelgő, de Sylvi azokat is tudta kezelni. 

"Egy fotó behúzott has nélkül? Szerintem nem kell behúzni, sokkal hitelesebb lenne, és felesleges is... Nem bántásnak szánom!"

"jobban huzdd be a hasad"

"Nem tudom eldönteni hogy a belőled áradó belső szépséged vagy a természetes szépséged e az ami ennyire széppé varázsol?Imádni való vagy"

"nyugodtan vállalhatnád a teljes természetességet, mivel nincs mit ségyellned, így is kilógsz a sok mű közül! Ismétlem, nem rossz indulattal írtam, kívánságaimat családi és baráti körven tartom... Érezd jól magad!" - olvashatók a bikinis kép alatt. 

"Ez nem kívánságmüsor. Ez van, ez a behúzott hasas, ezt kell beosztani. Nyilván neki mehettem volna a photoshop programmal...de inkább vállalom úgy, ahogy van. Egyébként van "hasilag" sokkal elönyösebb is, de azok az idök már régen elmúltak, hogy én bárkinek is meg akarjak felelni" - válaszolta Sylvi a fanyalgóknak.