22 gyermeke hunyt el az asszonynak, Kerry Hutchinsonnak

Forrás: Shutterstock -
halál vetélés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 35 éves Kerry Hutchinson nagyon sokszor elvetélt, összesen 22 gyermeke halt meg, volt, aki már a megszületése után. 

Az asszony 6 csecsemőjét temette el, 16-szor pedig elvetélt, ebből 10 esetben a terhesség 22. hete után. Az orvosok szerint a nő teljesen egészséges, csak egyszerűen nincs szerencséje - írja a Brimingham Life nyomán a Bors.

Kerry Hutchinson azonban nem törődik bele, hogy nem lehet anya, és valódi válaszokat akar.

Forrás: Shutterstock

Kitálal apjáról ifjabb Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-kitalal-apjarol-ifjabb-klapka-gyorgy-apja-mindenre-kepes-volt-a-penzert.htmlIfjabb Klapka György a Star magazinnak mesélt arról, hogy sosem ismerhette meg édesanyját, aki belehalt a szülésbe, édesapja pedig sosem volt jelen az életében. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Ada, állatos műsort vezet majdhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-visszater-a-kepernyore-ada-pinter-adrienn.htmlAda állatos magazin műsorvezetője lesz az RTL Klubon. TV + SztárokOrigoÍgy fest ma a Betty, a csúnya lány főszereplője, a 45 éves Anna María Orozcohttp://www.life.hu/sztarok/20180318-igy-fest-ma-a-betty-a-csunya-lany-foszereploje-a-45-eves-anna-maria-orozco.htmlA kolumbiai Ana María Orozco színésznőt 23 évesen kérték fel a Betty, a csúnya lány sorozat főszereplőjének, ami hatalmas sikert hozott számára. TV + SztárokOrigoÚgy tudni, Zséda és Rúzsa Magdi is esélyes az X-Faktor mentori székérehttp://www.life.hu/sztarok/20180318-ugy-tudni-zseda-es-ruzsa-magdi-is-eselyes-az-x-faktor-mentori-szekere.htmlAzt már lehet tudni, hogy a 2018-as X-Faktor férfi mentorai ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci lesznek, ám a csatorna még nem hozta nyilvánosságra a negyedik tag nevét. Igaz, egy videót közzé tettek, amelynek alapján lehet találgatni, ki váltja Radics Gigit az ítészek szerint. TV + SztárokOrigoNem áll bosszút rosszakaróin Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-nem-all-bosszut-rosszakaroin-hajdu-peter-az-atv-bochkor-vasarnap-esti-musoraban-mondta-el.htmlHajdú Péter úgy gondolja, az élet úgyis mindig kiegyenlíti a számlát: ezért nem áll bosszút ellenségein. TV + SztárokOrigoRégi szerelme, Trap kapitány mellett pózolt Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180318-regi-szerelme-trap-kapitany-azaz-molnar-tibi-mellett-pozolt-toth-gabi.htmlAkik anno szurkoltak Tóth Gabi és az X-Faktor Trap kapitánya kapcsolatának, biztosan megörültek az énekesnő legújabb fotójának. Ám a hashtagek szerint csupán munkakapcsolat van köztük. Annál is inkább, mert Gabi új párra talált Krausz Gábor személyében, és már fel is vállalták kapcsolatulat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.