Kitálal apjáról ifjabb Klapka György

Fotó: Nagy Attila [origo] -
öngyilkos Klapka György öngyilkosság ifjabb Klapka György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ifjabb Klapka György a Star magazinnak mesélt arról, hogy sosem ismerhette meg édesanyját, aki belehalt a szülésbe, édesapja pedig sosem volt jelen az életében. 

„Hétéves lehettem, amikor megtudtam, hogy valójában nem ők a szüleim (...) Kisiskolásként kellett szembesülnöm azzal, hogy nem ők az igazi szüleim, de amikor megtudtam, hogy a vér szerinti édesanyám belehalt a szülésbe, apám pedig lemondott rólam, padlót fogtam" - emlékezett vissza. „Élni sem volt kedvem. Mindenkire dühös voltam, akihez valaha is közöm volt. Az anyámra, aki itt hagyott, és meghalt, az apámra, aki lelépett. (...) Folyamatosan az anyámmal akartam találkozni. Nem fért a fejembe, hogy meghalt. Többször is kimentem a sírjához, amit mérgemben szanaszét rúgtam" - tette hozzá.

Fotó: Nagy Attila [origo]

„Többször öngyilkos akartam lenni, vettem fegyvert is, hogy főbe lövöm magam, de volt egy pszichológusnő, aki az utolsó pillanatban valahogy mindig megmentett. Orosz parafenoménokat hozattak nekem, hogy visszavigyenek a múltba, mert olyan komoly pánikrohamaim voltak már, hogy összeestem az utcán. Semmi nem volt az életemben, amiért érdemes lett volna élnem" – mesélte el ifjabb Klapka György a magazinnak és hozzátette, felnőtt korában apjával végül újra összehozta a sors, közös üzletbe kezdtek.

„Mindenből kiforgatott, próbált ellehetetleníteni, a két és fél milliárdos vállalkozásból pedig tízmilliót, ha láttam. Az aranyüzletbe is beszálltam, ott is átvert, aztán rájöttem, hogy neki se isten, se ember nem számít, ha pénzről van szó. Szemrebbenés nélkül bárkin képes átgázolni, a saját fián is" – jellemezte apját ifjabb Klapka György, akit ennek ellenére megérintette az Aranyember halála: „Nekem kellett kicipelnem a hullaszállító autóba a holttestét. Ugyanis a ház szűkös folyosói és lépcsői miatt nem tudtak felmenni a tepsivel a hullaszállítók, így lepedőbe csavarva kellett levinnem és betennem az autóba a halott apámat" – mondta az 53 éves férfi.

A mellőzöttség miatt mondták fel Pál Éva, a Neoton egykori énekesnőjének idegei a szolgálatothttp://www.life.hu/sztarok/20180318-a-mellozottsegtol-mondtak-fel-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnojenek-idegei-a-szolgalatot.htmlHarminc évre eltűnt a nyilvánosság elől Pál Éva, a Neoton és a Kócbabák együttes egykori sztárja. A Hot! magazinnak arról beszélt, azért érték hátrányok a karrierjében, mert elutasította a kor zenei nagyhatalmának a közeledését. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Ada, állatos műsort vezet majdhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-visszater-a-kepernyore-ada-pinter-adrienn.htmlAda állatos magazin műsorvezetője lesz az RTL Klubon. TV + SztárokOrigoPintér Tibor a színpadi meztelenkedésről beszélt, barátnője, Frida elfogadjahttp://www.life.hu/sztarok/20180318-pinter-tibor-a-szinpadi-meztelenkedesrol-beszelt-baratnoje-frida-elfogadja.htmlPintér Tibor elmondása szerint magánéletére mindig is hatással volt a színészi szakmával járó meztelenkedés és intimitás. Most új kedvesének, a 20 éves Fridának is szembe kell néznie ezzel. TV + SztárokOrigoÚgy tudni, Zséda és Rúzsa Magdi is esélyes az X-Faktor mentori székérehttp://www.life.hu/sztarok/20180318-ugy-tudni-zseda-es-ruzsa-magdi-is-eselyes-az-x-faktor-mentori-szekere.htmlAzt már lehet tudni, hogy a 2018-as X-Faktor férfi mentorai ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci lesznek, ám a csatorna még nem hozta nyilvánosságra a negyedik tag nevét. Igaz, egy videót közzé tettek, amelynek alapján lehet találgatni, ki váltja Radics Gigit az ítészek szerint. TV + SztárokOrigoÍgy fest ma a Betty, a csúnya lány főszereplője, a 45 éves Anna María Orozcohttp://www.life.hu/sztarok/20180318-igy-fest-ma-a-betty-a-csunya-lany-foszereploje-a-45-eves-anna-maria-orozco.htmlA kolumbiai Ana María Orozco színésznőt 23 évesen kérték fel a Betty, a csúnya lány sorozat főszereplőjének, ami hatalmas sikert hozott számára. TV + SztárokOrigoÍgy edzi testét Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20180316-igy-edzi-testet-britney-spears-36-eves-enekesno.htmlBritney Spears testsúlyának változásait évről évre nyomon követhettük, és volt, amikor már nem hittük, hogy újra bombateste lesz az énekesnőnek. Nos, a sokáig pluszkilókkal küzdő sztár 36 évesen jobban néz ki mint fiatalabb korában, amit a rendszeres edzéseknek is köszönhet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.