Pintér Tibor elárulta, olyannyira odavannak érte a hölgyek, hogy néhányan még nagyobb összeget is fizetnének neki szexért cserébe.

A Kálmán Imre Teátrumban hétvégén mutatták be Karafiáth Orsolya új színdarabját, a Macskadémont. Az előadás után hatalmas partin ünnepeltek a színészek és a díszvendégek. Az est fénypontja az volt, amikor egy hatalmas tortából chippendale-fiú módjára egyszer csak kiugrott a félmeztelen Pintér Tibor, aki dalra is fakadt. Az ajándékon mindenki nagyot nevetett, láthatóan jól szórakoztak Tenya produkcióján.

Később kiderült, a színésznek rengeteg női rajongója van, akik közül néhányan még nagyobb összeget is fizetnének neki egy-egy forró éjszakáért.

Akadt korábban egy idősebb hölgy, aki nagyon intenzíven nyomult. Minden áron meg akart velem ismerkedni, ajándékokkal és ázsiai egzotikus utazásokkal akart elhalmozni, sőt, 300.000 forintot is felajánlott, ha vele töltök egy éjszakát. Lássuk be, játékszert akart belőlem csinálni, akivel mindenhol felvághat, de én ebbe nem voltam hajlandó belemenni" – idézi a Blikk Tenya szavait a Borsból.