Détár Enikő átélte már, hogy milyen, amikor az egész élete lepereg előtte: autóbalesetet szenvedett, de halott édesapja megmentette az életét.

Détár Enikőnek bizony már volt halálközeli élménye, és habár akkor, abban a pillanatban még nem fogta fel, valaki a túlvilágról segített neki. A színésznő autóbalesetet szenvedett, és lepergett előtte az egész élete, ráadásul akkor már várandós volt. 

Détár Enikőt halott apja mentette megFotó: Polyák Attila - Origo

"A lányommal, Gigivel voltam hat és fél hónapos terhes, amikor autóval siettem haza vidékről egy elhagyatott úton. Nagy köd és eső volt, lesodródtam az útról, s csak később tértem magamhoz. A baleset utáni pillanatban lepergett előttem az életem, de volt egy olyan érzésem, mintha valaki visszalökött volna az életbe. Rögtön elmondtam egy hálaimát, majd feltűnt egy nyerges vontató, aminek a sofőrje elvitt a legközelebbi kórházba" - árulta el a Borsnak Enikő, aki később rájött, halott édesapja lehetett az, aki segített neki. "Nem tudok elmenni a jelek mellett. Amikor gyerek voltam, apukám egy autóbalesetben hunyt el, és pont egy nyerges vontató okozta a halálát. Hiszem, hogy akkor ő ott volt velem és visszalökött engem és az unokáját az életbe" - tette hozzá.