Lagzi Lajcsi tárgyalását megint elhalasztották

"Forrás: tv2 " -
tárgyalás Lagzi Lajcsi halasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha így haladnak, Lagzi Lajcsi ügyének végére sosem fog pont kerülni: ismét elhalasztották a tárgyalást. 

Olybá tűnik, hosszú időbe fog telni, mire Lagzi Lajcsi tisztázhatja magát, pedig azóta várja, hogy pont kerüljön ügye végére, mióta letartóztatták. A zenészt áramlopással vádolják, ebben az ügyben állt volna bíróság elé szerdán, ám a tárgyalásra ezúttal sem került sor. Már tavaly is elhalasztották egyszer a decemberre kitűzött tárgyalási időpontot, akkor nagyon csalódott volt Lajcsi, valószínűleg ezúttal sem örül, bár most a védő kérte az elnapolást.

Lagzi Lajcsi tárgyalását megint elhalasztották "Forrás: tv2 "

A nyomozati anyag ugyanis hatalmas mennyiségű: 26 zsáknyi iratot kellett volna átnézniük mostanra, azonban a Bors tudósítása szerint a 44 ezer oldalnyi iratra mindössze 27 napja volt a védelemnek, ezért kértek halasztást. Az ügyészség szerint azonban az anyagok nagy részét éppen a vádlottaktól foglalták le, tehát ismerniük kellett volna azok tartalmát, de a bíróság eleget tett a védő kérésének, és ismét elhalasztották a tárgyalást.

Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm üzent a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm-uzent-a-rajongoknak.htmlMichael Schumacher családja szinte soha nem nyilatkozik semmiről, ami a pilótához köthető, most azonban kivételt tettek: a család menedzsere a rajongóknak üzent. TV + Sztárok--Lola egy rejtélyes férfivel pózol közösségi oldalára feltöltött fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-egy-ferfival-kozos-kepet-osztott-meg-edzes-kozben-lola.htmlEdzés közben posztolt közös képet Lola egy sármos, rejtélyes férfivel. Egylőre nem tudni, hogy szerelem vagy talán csak barátság van közöttük. TV + SztárokOrigoErős Antónia eltűnt a képernyőről: családjával külföldre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180321-eros-antonia-eltunt-a-kepernyotol-csaladjaval-kulfoldre-utazott.htmlRengetegen hiányolták az RTL Klub Híradójából Erős Antóniát. Most kiderült, a tévés azért tűnt el, mert családjával a tengerentúlra utazott. TV + Sztárok--Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hodi-pamela-nem-bocsat-meg-berki-krisztiannak-megsertette-ot-kijelentesevel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. TV + Sztárok--Ledobta ruháit ÉNB Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ledobta-ruhait-enb-zsofi-kovacs-dora.htmlElképesztően szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kovács Dóra. TV + SztárokOrigoTücsi ismét költözik: ezúttal úja Magyarországon lesznek egy darabighttp://www.life.hu/sztarok/20180321-tucsi-ismet-koltozik-ezuttal-uja-magyarorszagon-lesznek-egy-darabig.htmlEgy unalmas perce sincs Tücsinek mióta Sofron István jégkorongozóval alkot egy párt. Mindig történik valami, és mindig költöznek: most az utóbbira került sor, ismét! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.