Mikelle Biggs-t 1999-ben rabolták el, amikor jégkrémet akart vásárolni. Ekkor 11 éves volt, ma 30 lenne. Egy bankjegyen talán most az ő üzenetét találták meg, de a nyomozók számolnak azzal a lehetőséggel is, hogy mindössze egy rossz viccről van szó.

Jégkrémet akart vásárolni magának és húgának a 11 éves Mikelle Biggs a házuk előtti jégkrémes kocsitól 1999-ben. A kislányt akkor rabolták el és azóta sem találták meg. Kerékpárjára nem messze a háztól bukkantak a rendőrök és a negyeddollárosokra is, amelyekkel fizetni szeretett volna a jégkrémért - írja az AZ Central.

Mikelle BiggsForrás: Facebook/Justice for Mikelle Biggs

Most egy egyedolláros bankjegyen mintha az ő üzenetét találták volna meg. "A nevem Mikel Biggs, elrabolva Mesából, Arizonából. Életben vagyok" - áll a bankjegyen, melyet márcus 14-én adtak le az Wisconsin állambeli Neenah rendőrkapitányáságán. A település több mint 2300 kilométerre található attól a helytől, ahol Mikelle eltűnt. A pénzt 2009-ben bocsátották ki, ekkor a kislányt már 10 éve nem találták. További kérdéseket támaszt, hogy az üzenetet gyermeteg helyesírással írták, és valószínűleg vagy helytelenül leírt nevet, vagy a lány becenevét tartalmazza a kósza üzenet. 

Forrás: Facebook/Justice for Mikelle Biggs

A nyomozók azt mondják, reményt adhat a kutatásban, de ugyanakkor számolniuk kell azzal a lehetőséggel is, hogy mindössze egy borzalmas viccről van szó. Azt is látják azonban, hogy kinyomozhatatlan, milyen utat járt be a bankjegy, hiszen rengeteg ember kezében megfordulhatott a majdnem 10 év alatt. Ettől függetlenül komolyan veszik, és mindent megtesznek, hogy minél több körülményre fény derüljön.