Mióta megszületett Szinetár Dóra kisfia, azóta a március 21-e is teljesen más értelmet nyert számára. A Down-szindróma világnapján arra figyelmeztette az embereket, hogy figyeljenek a Down-szindrómásokra, és szeressék őket. 

Szinetár Dóra tavaly szeptemberben adott életet kisfiának, Makaranczi Benjaminnak. Később a színésznő megosztotta a nyilvánossággal, hogy kisfia enyhén Down-szindrómás. Ezért is bír nagy jelentőséggel a színésznő életében március 21-e, hiszen az a Down-szindróma világnapja. Dóra a világnap alkalmából megható posztban emlékeztetett mindenkit, hogy figyeljenek ezekre az emberekre, és szeressék őket. 

Szinetár Dóra ezt posztolta a Down-szindróma világnapjánForrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Ma van a Down-szindróma világnapja. Ahogy minden évben, most is kérlek Titeket, hogy figyeljetek Rájuk, és szeressétek Őket! Csodálatos emberkék!!! Az alábbi felvétel 4 éve készült az "Árad a szeretet" koncerten, ahol a Baltazár Színház támogatására énekeltünk sokan Velük. Én Szakcsi-Lakatos Bélával, és Müller Péter Sziámival készítettem ezt a dalt" - írta Szinetár Dóra a közzétett videójához.