Bármikor láthatták nevelőapja testőrei a félmeztelenül napozó Tornóczky Anitát

napozás topless #Bochkor Tornóczky Anita Medgyessy Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken keresztül napozott bikinifelső nékül otthona kertjében Tornóczky Anita. Nem is gondolta, hogy nevelőapja, Medgyessy Péter testőrei mindnet látnak. A híresség erről az ATV #Bochkor című műsorban mesélt, hozzátette, viccesnek tűnik a történet, ám mivel ő elég szégyellős, egyáltalán nem az. 

Anita jóideje rendszeresen napozott a kertjükben, amikor felötlött benne a kérdés - vajon a kamerákon keresztül, amelyek a család biztonságát őrizték, azt is látják-e, ami a kertben zajlik.

"Anyu, nem lát át az a kamera az én kertembe?" - kérdezte egyszer az édesanyját, aki azonnal felhívta a biztonsági cég forró vonalát, és megkérdezte az ügyeletest, mit lát az élő felvételeken. "Katalin asszony ott ül Anitánál, és éppen beszélgetnek az asztalnál" - hangzott a válasz.

Forrás: Tornóczky Anita/Instagram

"Ekkor döbbentem rá, hogy sok szép pillanatot szereztem a ne velőapám kormányzása alatt szolgáló kormányőröknek, és azóta is az otthonuk biztonságáért felelős személyzetnek" - magyarázta Anita, a Blikknek. "Elég szégyenlős típus vagyok egyébként, de otthon, amikor az ember úgy gondolja, hogy a kutya se látja, van, hogy napozás közben leveszi a bikinifelsőjét. Előfordul, hogy beszaladok egy pohár vízért vagy a telefonomért, és nem veszem vissza a melltartómat. Ez gyakran megtörtént. Amióta ez kiderült, azóta le van ragasztva a kamera egyik oldala, hogy az én kertembe már ne lásson át" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.