Gundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 évig voltak haragban egymással, azóta nem is beszéltek egymással, ám nemrég egy talkshow-ban együtt szerepeltek.

Gundel Takács Gábor már korábban nyilatkozott a közte és Vitray Tamás közötti feszültségről, amelyet egy évtizedekkel ezelőtti egyet nem értés váltott ki. Gundi korábban az Arckép című műsorban vallott az okokról, amely az ő egykori átigazolásához köthető. A köztévétől az Eurosporthoz ment, mert úgy érezte, többre képes, Vitray azonban nem osztotta ezen elképzeléseit.

Gundel Takács Gábor és Vitray kibékültekFotó: Koncz Márton

„Tizenkét év után már szerettem volna továbblépni a szakmai szamárlétrán, de ebben nem értettünk egyet az akkori főnökömmel, Vitray Tamással. Tamás azt mondta: „Úgy látom, hogy a képességeidnek megfelelő feladatokat látsz el." Ezt a mondatot sosem fogom elfelejteni. Fájt" – mondta akkor Gundel Takács. A két tévés azóta nem is nagyon beszélt egymással, de a napokban egy talkshow-ban közösen szerepetek: a Madách Színház Tolnay Szalonjában beszélgettek.

Vitray Tamás nyilatkozott az egykori konfliktusról"Fotó: Hirling Bálint [origo] "

Sosem nehezteltem Gáborra, és most sem volt bennem tüske. Olyannyira nem, hogy ezen a találkozón én hoztam szóba, hogy a Telesportnál munkatársak voltunk" – mondta a Blikknek a találkozóról Vitray, aki kommentálta Gundel Takács korábbi nyilatkozatait is. „Ő ezt így interpretálta, ami a szíve joga, és ezzel sokaknál kiverte a biztosítékot. Nem ez az első ilyen eset, emiatt nem fogom izgatni magam. Barátságos légkörben társalogtunk a televíziózásról, és jelen állás szerint hamarosan ismét találkozni fogunk, mert Gábor felkért, vegyek részt egy beszélgetésen, amelyet egy professzor barátja szervez. Időpont még nincs, de ha ráérek, ott leszek" – tette hozzá Vitray.