Visszatér a képernyőre Michael Barrymore, a gyilkossággal vádolt brit műsorvezető

gyilkosság műsorvezető Michael Barrymore brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvétkor visszatér a képernyőre Michael Barrymore, akit 2002-ben rúgott ki az ITV, miután egy hullát találtak essexi házának medencéjében. 

Michael Barrymore húsvétkor tér vissza a tévézés világába ahhoz a csatornához, amely 16 évvel ezelőtt, 2002-ben bocsátotta el. Az ITV azért szabadult meg a műsorvezetőtől, mert annak essexi birtokán meghalt egy ember: Stuart Lubbockot a medencében találták holtan. A csúnya ügybe természetesen a tévés neve is belekeveredett, hiszen nála találták meg a férfi testét, akinek drog és alkohol is volt a vérében, és felthetően megerőszakolták.

Visszatér a képernyőre Michael Barrymore Forrás: AFP/Facundo Arrizabalaga

A brit műsorvezetőt és komikust 2007-ben le is tartóztatták, de bizonyíték hiányában végül elengedték. A műsorvezető nevét hivatalosan azonban csak tavaly tisztázta a rendőrség, felkéréseket azonban nem nagyon kapott. Idén viszont megtörik a jég: anyacsatornájána egy dokumentumfilmben fog feltűnni több egyéb híresség oldalán - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.