Már gyermekként is A kis hableány volt a kedvenc rajzfilmje a Floridában élő Christian Rielnek, felnőttként sem nyugodott bele, hogy nem úszhat úgy, akár egy hal. Szilikonból sellőfarkat készíttetett magának, most pedig úgy él, ahogy mindigis akart: sellőként.

Saját medencéjében és az óceánban is úgy úszik, akár egy sellő a 24 éves Christian Riel - írja a Daily Star. A férfinek gyermekként is A kis hableány volt a kedvence mesélje, már akkor tudta: úgy szeretne élni, akár egy sellő.

Sellő lett, nem csinálná visszaForrás: NORTHFOTO/Christian Riel / mediadrumworld.com/Christian Riel / Mediadrumworld.Com

A floridai férfi 1600 dollárért, azaz több mint 400 ezer forintért készíttetett magának egy szilikonból készült halfarkat. Így álma valóra válhatott, családja és barátai sem szégyellik a különös hóbortot, boldogan úszkálnak vele, fotózzák, videózzák. 

"A bokám nagyon fáj, ha egy óránál tovább viselem a farkam, és néhány óra úszás után homályosan látok a sós vagy a klóros víz miatt" - sorolja Christian életmódja hátrányait. Mindez azonban nem tartja vissza, boldogan lubickol a vízben méregdrága kiegészítőjével együtt, élményeit pedig Instagram-oldalára is feltölti.