Idén is megrendelésre kerül a Telekom Videós Gála, melyen a hazai online videógyártás legnagyobbjait jutalmazzák. Nem mindenki ért azonban egyet a jelöltekkel, különösen azzal, hogy Szirmai Gergő ismét bekerült a a film és sorozat kategória esélyesei közé: a rajongói nincsenek megelégedve munkájával. 

Az online videós tartalomgyártást már itthon is nagyszabású gálán jutalmazzák, az igazán nagy fogyasztóknak nem meglepetés, hogy kik izgulhatnak idén az elismerésért. Természetesen a mindenki által ismert nagy nevek és a rétegtartalmat gyártó vloggerek is ott vannak az esélyesek között, ám van olyan jelölt, aki nem olyan népszerű: Szirmai Gergő.

Szirmai Gergő jelölésének nem örülnekForrás: Origo

A Hollywood Hírügynökséggel jelölték Szirmai Gergőt a film és sorozat kategóriájában, ám már a rajongói sincsenek megelégedve azzal a minőséggel, amit Gergő mostanában produkál. Íme, néhány komment a videói alól. A legtöbben a feltöltött kritikák minőségét kifogásolják, valamint azt is, hogy nagyon kevés anyag kerül fel az internetre.

  • Ezt a csatornát akkor kellett volna jégre tennie, mikor még emelt fővel megtehette volna. 5 hónap alatt 6 videó, annak is a fele alibizés.
  • Nem tudom, hogy ti mit éreztek, de én úgy érzem, hogy ez a csatorna haldoklik.
  • Szirmai, ez már szánalmas... Ígérgetsz minden sz**t összevissza és nincs semmi... Remélem mások is leiratkoznak.
  • Gergő létezik még egyáltalán vagy valami random klón havonta dob egy kis csontot az erre tévedőknek?
  • Te vagy az első Youtuber akiről leiratkoztam, és nem azért, mert tehetségtelen vagy, hanem mert képmutató. Emlékezz vissza azokra a filmekre, amikre azt mondtad h nem rosszak, hanem fájnak, mivel sokkalta jobbak is lehetnének, ha megerőltetnék magukat. Gergő, fáj végignézni minden videódat kb. 3 hónapja, és nem azért mert rossz, hanem mert hanyag. Azzá váltál, amit úgy megvetettél...

Kétségtelen, hogy az eseménnyel kapcsolatban a legtöbb témát Szirmai Gergő szolgáltatta, természetesen nem ő az egyetlen, aki említést érdemel. Viszkok Fruzsinát kizárták az életmód kategóriából, mert az új szabályzat szerint a tavalyi nyertesek idén nem indulhatnak. Az összes többiben azonban esélyes Fruzsina, így nem kell aggódnia.

Ördög Nórát is jelölték méghozzá az utazás kategóriában: a tévés nagyon gyorsan, sok feliratkozóra talált, és vlogja indításával olyan emberekkel is megismertette az online videótartalmak világát, akik enlékül nem fedezték volna fel ezt a műfajt. 

Videós Gála
A Telekom Videós Gála egy olyan rendezvény, amelynek keretein belül egy nagyszabású díjátadón jutalmazzák hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit. 12 kategóriában kerülnek díjak átadásra március 30-án pénteken, a gálát élőben közvetítik a Videós Gála YouTube-csatornáján. A szavazás már lezárult, így azok, akik lecsúsztak erről, már csak a végeredményért izgulhatnak.