Németh Lajos figyelmeztetése: változékony időjárásra számíthatunk húsvétkor

Németh Lajos időjárás húsvét változékony idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos a Mokkában tájékoztatta az embereket arról, mire számíthatnak a négynapos hosszú hétvégén: lesz öröm és üröm is!

A Fővárosi Állatkertből jelentkezett Németh Lajos a Mokkában, hogy tájékoztassa az embereket a várható időjárásról. A négynapos hosszú hétvégén igenszeszélyes időre számíthatunk.

Változékony lesz az időjárás Fotó: Szabó Gábor - Origo

a szombat ígérkezik a legkellemesebbnek és a legmelegebbnek,

Kilökhették az izraeli nőt a repülőgépből Ferihegyen, miután pánik tört ki a fedélzetenhttp://www.life.hu/news/20180329-kilokhettek-az-izraeli-not-a-repulogepbol-ferihegyen-miutan-panik-tort-ki-a-fedelzeten.htmlKilökhették a repülőgépből azt az izraeli nőt, aki azután szenvedett súlyos fejsérülést, hogy pánik tört ki egy Izraelbe készülő gépen a Liszt Ferenc repülőtéren. News--Egy argentin férfi nővé nyilváníttatta magát, hogy hamarabb nyugdíjba mehessenhttp://www.life.hu/news/20180328-egy-argentin-ferfi-nove-nyilvanittatta-magat-hogy-hamarabb-nyugdijba-mehessen.htmlLeleményesen kihasználta a jogi szabályozás kiskapuját az argentin férfi: nővé nyilváníttatta magát, és nyugdíjba ment. NewsOrigoIsmét az Onyx étterem kapta a Michelin-csillagothttp://www.life.hu/news/20180327-ismet-az-onyx-etterem-kapta-a-michelin-csillagot.htmlIsmét az Onyx étterem kapta meg az egyik legrangosabb elismerést, a Michelin-csillagot. Mészáros Ádám séf elsírta magát, amikor átvette a díjat. NewsOrigoEzekre költi a pénzét Európa egyik legfiatalabb lottómilliomosahttp://www.life.hu/news/20180327-erre-kolti-a-penzet-europa-egyik-legfiatalabb-lottomilliomosa.htmlŐrülten féltékeny Európa egyik legfiatalabb lottómilliomosa, Jane Park, aki pénzének egy részét arra költötte, hogy aktuális pasija után nyomozzon. NewsOrigoTizennégy éves diáktól született gyermeke az amerikai tanárnőnek, Laura Lynn Cross-nakhttp://www.life.hu/news/20180327-tizennegy-eves-diaktol-szuletett-gyermeke-az-amerikai-tanarnonek-laura-lynn-cross-nak.htmlHárom évig folytatott szexuális kapcsolatot az amerikai tanárnő egy 14 éves diákkal, a kapcsolatukból gyermek is született. A 37 éves nő elismerte bűnösségét, évekre börtönbe kerülhet. NewsOrigoSellővé változott a 24 éves Christian Riel, imádja új életéthttp://www.life.hu/news/20180327-sellove-valtozott-a-24-eves-fiu-imadja-uj-eletet.htmlMár gyermekként is A kis hableány volt a kedvenc rajzfilmje a Floridában élő Christian Rielnek, felnőttként sem nyugodott bele, hogy nem úszhat úgy, akár egy hal. Szilikonból sellőfarkat készíttetett magának, most pedig úgy él, ahogy mindigis akart: sellőként. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.