Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár videó olvasás Kelemen Anna könyv könyvtár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna úgy gondolta - ahogy ő fogalmazott - fejleszti magát, így olvasásra adta a fejét. Hamar rájött azonban, hogy ez bizony sok időt vesz el az ember napjából, így inkább megkérte egyik baráját, olvasson helyette. 

Az opera négy évszázada című könyvvel és egy pszichológiai szakirodalommal kezdte az olvasást Kelemen Anna, mert úgy gondolta - ahogy ő fogalmazott - fejleszti magát. A bögyös szépségbe azonban villámként csapott a felismerés, hogy ez időbe telik, így gyorsan riasztotta egyik barátját, hogy legyen a "hivatásos könyvolvasója".

Kelemen Anna a világirodalommal akart kezdeni, így sebtében fel is hívta a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárat, hogy megtudja, megvan-e nekik Tolsztoj remekműve, az Anna Karenina. A könyvtáros hölgy türelme figyelemre méltó volt, főleg akkor, amikor Annácska megkérdezte, kivonatolva nem jelentek-e meg ezek a művek, mert bizony nagyon hosszúak.

Barátja azonban elkezdte az Anna Kareninát olvasni teljes terjedelmében, de Annácska az alaptörténet vázolása után úgy gondolta, neki elég is volt az orosz irodalomból. Házi feladatként pedig kiadta barátjának: másnapra készüljön egy Dickens-szel.

Ónodi Eszter Stohl András házibuliján szeretett bele párjábahttp://www.life.hu/sztarok/20180329-onodi-eszter-stohl-andras-hazibulijan-szeretett-bele-parjaba.htmlÓnodi Eszter és párja már 18 éve alkotnak egy párt, most a színésznő elmesélte, hogyan is lángolt fel köztük a szerelem. Stohl Andrásnak is van hozzá köze! TV + Sztárok--Szentendrén járt Antonio Banderas: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-szentendren-jart-antonio-banderas-fotok.htmlSzentendrén járt Antonio Banderas. A színész a Pablo Picasso életéről szóló dokumentumfilmet forgatja hazánkban. TV + Sztárok--Így néznek ki most a Dawson és a haverok sztárjai: közös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-igy-neznek-ki-most-a-dawson-es-a-haverok-sztarjai-kozos-foto.htmlIdén 20 éve, hogy elindult a Dawson és a haverok című sorozat, ebből az alkalomból pedig az egykori szereplők újra összeálltak pár fotó erejéig. TV + SztárokOrigoErdélyi Tímea szexi fotóját tette ki falára Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-erdelyi-timea-szexi-fotojat-tette-ki-falara-gonczi-gabor-a-nagy-duett.htmlA szerkesztőség falára tette ki Erdélyi Tímea bikinis fotóját évekkel ezelőtt Gönczi Gábor. A két híresség most duettpartnerként fog együttműködni a TV2 műsorában. TV + SztárokOrigoÉNB Alexa szerelemre lelt, ez a fiú rabolta el a szívéthttp://www.life.hu/sztarok/20180329-enb-alexa-szerelemre-lelt-ez-a-fiu-rabolta-el-a-szivet.htmlEgyre több fotót posztol új kedveséről az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Alexa. Úgy tűnik, a srác taekwondo-edző. TV + Sztárok--Törölközőben ünnepli születésnapját Zimány Linda: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-torolkozoben-unnepli-szuletesnapjat-zimany-linda.htmlKülönleges napra ébredt Zimány Linda, ma van a születésnapja, amit egy szál törölközőben ünnepel! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.