Kilökhették az izraeli nőt a repülőgépből Ferihegyen, miután pánik tört ki a fedélzeten

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
baleset Ferihegy pánik Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilökhették a repülőgépből azt az izraeli nőt, aki azután szenvedett súlyos fejsérülést, hogy pánik tört ki egy Izraelbe készülő gépen a Liszt Ferenc repülőtéren.

Mint ismeretes, múlt pénteken pánik tört ki a Liszt Ferenc repülőtéren, miután a Tel-Avivba készülő gépen füst szivárgott az utastérbe. Az utasokat a vészkijáraton keresztül, egy gumicsúszdán próbálták meg kimenekíteni, de egy izraeli nő leesett róla és súlyos sérüléseket szenvedett. A kétgyermekes 38 éves édesanya, aki súlyos fejsérülést és bordatörést szenvedett, azóta is az egyik budapesti kórházban fekszik.

Pánik tört ki a gépen Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Bors most szakértő segítségével utánajárt, hogyan történhetett pontosan a baleset. A lap azt írja, valószínűleg a személyzet hibázott, ugyanis a pilóta engedélye nélkül nyitották ki a vészkijáratot.

Amennyiben a kapitány parancsa ellenére nyitják ki a vészkijáratot, akkor nem kontrollált a gép kiürítése. Az utaskísérők feladata a menekítés alatt, hogy meggyőződjenek a kijárat biztonságáról" – nyilatkozta egy repülési szakértő a lapnak.

Valószínűsíthető továbbá, hogy a fedélzeten kialakult pánik közepette lökték meg a nőt az utasok, így történhetett meg, hogy kizuhant a gépből.

Egy argentin férfi nővé nyilváníttatta magát, hogy hamarabb nyugdíjba mehessenhttp://www.life.hu/news/20180328-egy-argentin-ferfi-nove-nyilvanittatta-magat-hogy-hamarabb-nyugdijba-mehessen.htmlLeleményesen kihasználta a jogi szabályozás kiskapuját az argentin férfi: nővé nyilváníttatta magát, és nyugdíjba ment. NewsOrigoIdőjárás-jelentés 2050-ből: döbbenetes videót készített az Országos Meteorológiai Szolgálathttp://www.life.hu/news/20180327-idojaras-jelentes-2050bol-dobbenetes-videot-keszitett-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat.htmlAz éghajlatváltozás következményeire hívja fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb videójában. News--Ismét az Onyx étterem kapta a Michelin-csillagothttp://www.life.hu/news/20180327-ismet-az-onyx-etterem-kapta-a-michelin-csillagot.htmlIsmét az Onyx étterem kapta meg az egyik legrangosabb elismerést, a Michelin-csillagot. Mészáros Ádám séf elsírta magát, amikor átvette a díjat. NewsOrigoEzekre költi a pénzét Európa egyik legfiatalabb lottómilliomosahttp://www.life.hu/news/20180327-erre-kolti-a-penzet-europa-egyik-legfiatalabb-lottomilliomosa.htmlŐrülten féltékeny Európa egyik legfiatalabb lottómilliomosa, Jane Park, aki pénzének egy részét arra költötte, hogy aktuális pasija után nyomozzon. NewsOrigoSellővé változott a 24 éves Christian Riel, imádja új életéthttp://www.life.hu/news/20180327-sellove-valtozott-a-24-eves-fiu-imadja-uj-eletet.htmlMár gyermekként is A kis hableány volt a kedvenc rajzfilmje a Floridában élő Christian Rielnek, felnőttként sem nyugodott bele, hogy nem úszhat úgy, akár egy hal. Szilikonból sellőfarkat készíttetett magának, most pedig úgy él, ahogy mindigis akart: sellőként. News--Tizennégy éves diáktól született gyermeke az amerikai tanárnőnek, Laura Lynn Cross-nakhttp://www.life.hu/news/20180327-tizennegy-eves-diaktol-szuletett-gyermeke-az-amerikai-tanarnonek-laura-lynn-cross-nak.htmlHárom évig folytatott szexuális kapcsolatot az amerikai tanárnő egy 14 éves diákkal, a kapcsolatukból gyermek is született. A 37 éves nő elismerte bűnösségét, évekre börtönbe kerülhet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.