Pénzért ölhették meg VV Fannit: a gyilkossággal gyanúsított férfinek adósságai voltak

Forrás: -
gyilkosság Novozánszki Fanni pénz adósság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017 novemberében gyilkolhatták meg a Való Világból ismert Novozánszky Fannit, akinek holttestte azóta sem került elő. A szörnyű tettel gyanúsított férfi azóta is előzetes letartóztatásban van. Mint kiderült, a nyomozásnak egy olyan szála is van, ami szerint a férfi a lányt a pénze miatt ölte meg.

VV Fanni holttetsére bár még nem sikerült rábukkannia a rendőrségnek, felételezett gyilkosát nem sokkal a lány eltűnésének bejelentése után fogták el. B. László egy kamerafelvételen jól láthatóan az ölében vitte el lakásából az élettelen lányt. Bár tettét tagadja, a hatóság mégis meghosszabbította előzetes letartóztatását. Kiderült, a nyomozás egyik szála szerint a férfi Fanni évek alatt összegyűjtött millióit akarta megszerezni, ugyanis komoly milliós adósságai voltak.

VV Fannit a pénze miatt ölhették meg Forrás:

"Úgy tudom, valóban van egy ilyen szála a nyomozásnak. Feltételezésem szerint, aki eltüntette Fannit, valójában a pénzét akarta, csak elvinni már nem tudta a lakásból, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezte. A gyanúsított pánikba esett, és akkor már csak a menekülés hajtotta. Úgy látom, a rendőrség alapos munkát végez, ami talán nem mindig gyors és látványos, de hosszú távon annál hatékonyabb" - erősítette meg a hírt a Blikknek, dr. Lichy József, Fanni családjának ügyvédje.

Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme szakítottak: a színésznő tudatta a hírthttp://www.life.hu/sztarok/20180331-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-szerelme-szakitottak-a-szineszno-tudatta-a-hirt.htmlJanza Kata közösségi oldalán tudatta a hírt: szakított fiatal párjával.TV + SztárokOrigo40 év után újra együtt a Dallas sztárjai: így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180402-40-ev-utan-ujra-egyutt-a-dallas-sztarjai.htmlA Dallas első részét 1978. április 2-án mutatták be. 40 éves évfordulót ünnepelnek a szereplők.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Maggie Laine modellt: drogot találtak nálahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-letartoztattak-maggie-laine-modellt-drogot-talaltak-nala.htmlLetartóztatták Maggie Laine-t, a Victoria's Secret világhírű modelljét. A 21 éves szépségnél 28 gramm füvet talált a rendőrség.TV + Sztárok--Sírva ébredt Istenes Bence: "Próbálok erős maradni"http://www.life.hu/sztarok/20180402-sirva-ebredt-istenes-bence-probalok-eros-maradni.htmlIstenes Bence két hét múlva megint útnak indul. Kezdődik a forgatás, ő lesz a Survivor újabb szériájának műsorvezetője. Az pedig már most megviseli a fiatal apukát, hogy távol kell lennie a családjától. TV + Sztárok--Vajna Timi hasa nagyon gömbölyödik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180402-vajna-timi-hasa-nagyon-gombolyodik.htmlVajna Timi melltartóban és cicanadrágban táncolt legutóbbi felvételén, ám ezúttal nem ettől volt érdekes az Insatgram-sztorijába feltöltött videó: erősen gömbölyödő pocakja is látszik rajta. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowksi húsvétkor is meztelenkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20180402-emily-ratajkowksi-husvetkor-is-meztelenkedik.htmlDögös fotót posztolt Emily Ratajkowski húsvét alkalmából. Követői el sem tudtak volna képzelni szebb ajándékot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.