2017 novemberében gyilkolhatták meg a Való Világból ismert Novozánszky Fannit, akinek holttestte azóta sem került elő. A szörnyű tettel gyanúsított férfi azóta is előzetes letartóztatásban van. Mint kiderült, a nyomozásnak egy olyan szála is van, ami szerint a férfi a lányt a pénze miatt ölte meg.

VV Fanni holttetsére bár még nem sikerült rábukkannia a rendőrségnek, felételezett gyilkosát nem sokkal a lány eltűnésének bejelentése után fogták el. B. László egy kamerafelvételen jól láthatóan az ölében vitte el lakásából az élettelen lányt. Bár tettét tagadja, a hatóság mégis meghosszabbította előzetes letartóztatását. Kiderült, a nyomozás egyik szála szerint a férfi Fanni évek alatt összegyűjtött millióit akarta megszerezni, ugyanis komoly milliós adósságai voltak. 

VV Fannit a pénze miatt ölhették megForrás:

"Úgy tudom, valóban van egy ilyen szála a nyomozásnak. Feltételezésem szerint, aki eltüntette Fannit, valójában a pénzét akarta, csak elvinni már nem tudta a lakásból, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezte. A gyanúsított pánikba esett, és akkor már csak a menekülés hajtotta. Úgy látom, a rendőrség alapos munkát végez, ami talán nem mindig gyors és látványos, de hosszú távon annál hatékonyabb" -  erősítette meg a hírt a Blikknek, dr. Lichy József, Fanni családjának ügyvédje.