Balázs Klári unokahúga örökölheti a Korda-vagyont

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Korda György örökség hotel Balázs Klári unokahúg Villa Korda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári nővérének lánya örökölheti a Korda-vagyont. Alice most is ügyesen vezeti a Villa Kordát, a család pedig nem tartja a kapcsolatot Korda György előző kapcsolatából született lányával.

Korda György szíve csücske a hotelként üzemelő Villa Korda, amit nemrég fel is újítottak. A legendás énekes nagyon fontosnak tartja, hogy életének egyik fő műve a jövőben is működhessen, ezért eldöntötték, hogy történjék bármi, Balázs Klári folytatja, amit eddig elkezdtek.

Balázs Klári unokahúga örökölheti a Korda-vagyont Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Kiderült, hogy a villa vezetését nem más végzi, mint Balázs Klári nővérének lánya, Alice, így várhatóan az irányítás is ráhárul majd a jövőben.

Alice, a nővérem lánya gyönyörű, okos, nagyon jó fej, imádom! Persze nem csak én, hanem Gyuri is! Saját lányunkként szeretjük, maximálisan bízunk benne! Bár minden szállodával kapcsolatos kérdést megbeszélünk, mivel én nem tudok állandóan ott lenni, ezért Alice vezeti főállásban, és nagyon is jól csinálja! Büszke vagyok rá, igazi kincs. Ért hozzá, lélekkel és becsületesen dolgozik. Azt gondolom, hogy nagyon jó kezekben van nála a Villa irányítása, és lesz is, ha bármi úgy alakul, de nem szeretnék bővebben erről beszélni" – mesélte Balázs Klári a Story magazinnak.

Úgy tűnik tehát, Alice lehet a Korda-vagyon örököse, hiszen hiába született gyermeke Korda Györgynek egy korábbi kapcsolatából, a Kanadában élő Judittal egyáltalán nem tartják a kapcsolatot.

Levették a DNS-mintákat a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított férfi családjától http://www.life.hu/sztarok/20180405-levettek-a-dns-mintakat-a-vv-fanni-gyilkossagaval-gyanusitott-ferfi-csaladjatol.htmlA VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított személy férfi családtagjaitól levették a DNS-mintákat. Erre azért volt szükség, mert a vádlott autójában talált kötélen ismeretlen DNS-t találtak, és felmerült a gyanú, hogy egy családtagé lehet. TV + Sztárok--A folyóból kellett kimenteni Rubint Rékáékat Zanzibáronhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-a-folyobol-kellett-kimenteni-rubint-rekaekat-zanzibaron-tabor.htmlÉletveszélyes helyzetbe került Zanzibáron Rubint Réka és csapata: egy megáradt folyó rabjai lettek egy órán keresztül. TV + Sztárok--Letícia spanyol királynő a nyilvánosság előtt alázta meg anyósát, Zsófia királynét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-leticia-spanyol-kiralyno-a-nyilvanossag-elott-alazta-meg-anyosat-zsofia-kiralynet.htmlNem mindennapi felvételt rögzítettek a spanyol királyi családban uralkodó feszültségekről. A királynő és menye a videó tanulsága szerint nagyon nincsenek jóban!TV + Sztárok--Oszter Sándor tavainak második gátja is leszakadt: a katasztrófavédelem segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20180405-oszter-sandor-tavainak-masodik-gatja-is-leszakadt-a-katasztrofavedelem-segitett.htmlOszter Sándor kivívta a diósjenői lakosok unszimpátiáját azzal, hogy mesterséges tavakat építtetett kertjébe, ezzel a lakosok szerint veszélyezteti a már meglévő horgásztavat, és persze a természeti kincseket is. TV + Sztárok--Kulcsár Edina nem megy idén strandra, csak hosszúnadrágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-kulcsar-edina-nem-megy-iden-strandra-csak-hosszu-nadragban.htmlKulcsár Edina várandóssága alatt egyetlen falatot sem von megmagától, ám éppen ezért úgy gondolja, hogy idén valószínűleg őt senki nem látja majd a strandon, maximum hosszúnadrágban. TV + Sztárok--Stohl András gyerekkori szerelmével játszott a Piramisban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-stohl-andras-gyerekkori-szerelmevel-jatszott-a-piramisban-video.htmlStohl András a Piramis című vetélkedő házigazdájaként gyerekkori szerelmével, Judittal játszott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.