Balázs Klári nővérének lánya örökölheti a Korda-vagyont. Alice most is ügyesen vezeti a Villa Kordát, a család pedig nem tartja a kapcsolatot Korda György előző kapcsolatából született lányával.

Korda György szíve csücske a hotelként üzemelő Villa Korda, amit nemrég fel is újítottak. A legendás énekes nagyon fontosnak tartja, hogy életének egyik fő műve a jövőben is működhessen, ezért eldöntötték, hogy történjék bármi, Balázs Klári folytatja, amit eddig elkezdtek.

Balázs Klári unokahúga örökölheti a Korda-vagyontForrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Kiderült, hogy a villa vezetését nem más végzi, mint Balázs Klári nővérének lánya, Alice, így várhatóan az irányítás is ráhárul majd a jövőben.

Alice, a nővérem lánya gyönyörű, okos, nagyon jó fej, imádom! Persze nem csak én, hanem Gyuri is! Saját lányunkként szeretjük, maximálisan bízunk benne! Bár minden szállodával kapcsolatos kérdést megbeszélünk, mivel én nem tudok állandóan ott lenni, ezért Alice vezeti főállásban, és nagyon is jól csinálja! Büszke vagyok rá, igazi kincs. Ért hozzá, lélekkel és becsületesen dolgozik. Azt gondolom, hogy nagyon jó kezekben van nála a Villa irányítása, és lesz is, ha bármi úgy alakul, de nem szeretnék bővebben erről beszélni" – mesélte Balázs Klári a Story magazinnak.

Úgy tűnik tehát, Alice lehet a Korda-vagyon örököse, hiszen hiába született gyermeke Korda Györgynek egy korábbi kapcsolatából, a Kanadában élő Judittal egyáltalán nem tartják a kapcsolatot.