Fördős Zé elárulta, milyen nőket szeret

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Fördős Zé párkapcsolat barátnő A konyhafőnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel ért véget Fördős Zé és barátnője, Martina szerelme. A Konyhafőnök sztárja a szakítás után két hónapos utazásra indult, ahol összegyűjötötte az energiát a mostani munkával teli, pörgős időszakhoz. Annyira elfoglalt, hogy nincs is ideje komoly párkapcsolatra.

"Nincs okom panaszra, hiszen decemberben Dél-Amerikában, Patagóniában jártam, januárban pedig néhány hétre az öcsémmel és az egyik barátommal bejártuk Thaiföldet és Vietnamot. Ennél jobb és pihentetőbb kikapcsolódást nem is kívánhatnék, így új energiákkal indultam az évnek. Most úgy érzem, nem igazán van időm és energiám komoly párkapcsolatra, de amennyiben az élet úgy hozza és az utamba kerül a nagy szerelem, természetesen nem utasítom vissza. Alapvetően a vagány csajokat szeretem, nem fontos, hogy milyen színű a haja vagy a szeme" - mondta a Blikknek a sztárséf.

Fördős Zé elárulta, miért nincsen barátnője Fotó: Szabó Gábor - Origo
Párkapcsolati válság: ultimátumot kapott párjától Luxus Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-parkapcsolati-valsag-ultimatumot-kapott-parjatol-luxus-vivi.htmlPárkapcsolati krízissel indul a Feleségek luxuskivitelben második évada a VIASAT3 csatronán: Fecsó ultimátumot adott Luxus Viviennek. TV + Sztárok--Szabi, a pék: "Én a kemence mellett, sapkában érzem jól magam" http://www.life.hu/sztarok/20180405-szabi-a-pek-nalunk-nem-kerul-a-kukaba-kenyer.htmlA VIASAT3-on futó Ide süss! széria egyik zsűritagja az a Szabadfi Szabolcs lett, aki a legjobb hazai pizzakészítő, és kreációival még a leghíresebb olasz pizzakészítőjét, Graziano Bertuzzót is levette a lábáról. Pékségeiben mindig valami újdonságon töri a fejét, napi 12-14 órát tölt munkával, de hiába az újabb és újabb szakmai siker és elismerés, vasárnaponként még mindig kijár a piacra árulni. Hogy miért? Olvassátok el! TV + SztárokA sötétségtől retteg Kiss Ramóna: szinte lebénul, ha elmegy az áram: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-a-sotetsegtol-retteg-kiss-ramona-szinte-lebenul-ha-elmegy-az-aram-video.htmlKiss Ramóna Tatár Csilla internetes videóinterjújában mesélt legnagyobb félelméről...TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham barátnője egy igazi bombázó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-brooklyn-beckham-uj-baratnoje-egy-igazi-szexi-bombazo-foto.htmlBrooklyn Beckham új csajt villantott. TV + Sztárok--Diana Zöldoromból, azaz Schuyler Grant jógára cserélte a színészetethttp://www.life.hu/sztarok/20180408-diana-zoldorombol-jogara-cserelte-a-szineszetet.htmlKi ne emlékezne a vörös kis árvára, aki végül Zöldoromban, Marilla és Matthew mellett találta meg a boldogásgot és aki egész életében egy kebelbarátra vágyott? Anne barátnőjét, Dianat Shuyler Grant játszotta. A sztár ma már 48 éves és a színészet helyett a jógaoktatást választotta hivatásul. TV + SztárokOrigoLova péniszéről töltött fel videót Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180408-lova-peniszerol-toltott-fel-videot-vajna-timi-lovarda.htmlTöbbnyire tapasztalatlan tinédzserek szoktak olyat csinálni, mint amit most Vajna Timi tett. A modell ezúttal egy ló péniszéről töltött fel videót a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.