Köllő Babettnek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének stylist segít a stílusváltásban

Pusztai Olivér Köllő Babett Yvonne Dederick ruha Feleségek luxuskivitelben gardrób stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kidobálta ruháit és nem rejtette véka alá véleményét Pusztai Olivér személyi stylist, amikor Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője a gardróbjához engedte. A színésznő könnyek között veszítette el fél ruhatárát, de segítsége megnyugtatta: vehet újakat.

"Kicsit idősebbnek mutatod magad. Ki kellene szakadni ebből a 60 éve olasz mama vonalból" - mondta Köllő Babettnek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének Pusztai Olivér személyi stylist, akit Yvonne Dederick küldött barátnőjéhez azért, hogy kicsit varázsolja lazábbra öltözködését.

A színésznő először kissé megrökönyödött a férfi nyers stílusán, végül a bókok levették a lábáról. A stylist ugyanis dicsérte alakját és bőrszínét egyaránt. Persze ezután is lehetett csipkelődésre számítani a hétfői műsorban, hiszen Pusztai Olivér megkérdezte Köllő Babettet az egyik ezüst színű tűsarkúja láttán, hogy go-go táncos volt-e mielőtt színésznő lett. A gardróbalakítás eredményére még nem derült fény, mindenesetre érdekesen indult.

Madár és gyík is van az 5 rejtélyes sztártetkó közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180410-balerina-es-gyik-is-van-az-5-rejtelyes-sztartetko-kozott.htmlRengeteg híresség testét borítják szebbnél szebb vagy épp kissé furcsa tetoválások. Most egy kis tesztet állítottunk össze azért, hogy tesztelhesd, vajon tudod-e melyik tetoválás melyik sztárhoz tartozik.TV + SztárokÖrdög Nóra fogszabályzós mosolyát villantotta meg közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-ordog-nora-fogszabalyzos-mosolyat-villantotta-meg-kozossegi-oldalan.htmlCsaládi életébe is sűrűn enged bepillantást Ördög Nóra, most pedig egy kora reggeli mozzanatot örökített meg a műsorvezető. Megmutatta, milyen, amikor még a nap elején fogszabályzót visel. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs állatokat kínzott gyerekkorában, már nagyon bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-sebestyen-balazs-allatokat-kinzott-gyerekkoraban-mar-nagyon-banja.htmlGyermekkori botlásáról számolt be Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban. Beismerte: állatokat kínzott. Ezt természetesen nem dicsekvésként mesélte el a műsorban, hanem elrettenteni szerette volna az eféle tevékenységektől hallgatóit. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCsősz Boglárka luxusfeleség a földeken dolgozott, szereti a luxust, de fel tudná adnihttp://www.life.hu/sztarok/20180410-csosz-boglarka-luxusfeleseg-a-foldeken-dolgozott-szereti-a-luxust-de-fel-tudna-adni.htmlSzülei földjein dolgozott kamaszként a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Csősz Boglárka. Ekkor döntötte el, hogy többet szeretne az élettől. Azt mondja: a műsor motivációt is nyújthat másoknak, hogy merjenek többet akarni az élettől. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKim Kardashian fenekét másolná Luxus Yvonne lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kim-kardashian-feneket-masolna-luxus-yvonne-lanya.htmlA Feleségek luxuskivitelben második évadának új szereplői, Yvonne Dederick és lánya, Catherine olykor civódnak egymással. Az édesanya igyekszik egyengetni lánya útját, egyszer például egy extrém plasztikai beavatkozásról is lebeszélte. TV + Sztárok--Vilmos és Katalin gyermeke születhet vörös hajjal, de kicsi rá az esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-vilmos-es-katalin-gyermeke-szulethet-voros-hajjal-de-kicsi-ra-az-esely.htmlSok nő rajong Harry herceg vörös hajáért, de vajon van esélye arra Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekének, hogy örökölje a csodás lángoló hajszínt? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.