Váratlanul ért mindenkit a bejelentés: Hajdú Péter távozik az ATV-től. A közlemények szerint közös megegyezéssel döntöttek a búcsú mellett, az okokat pedig nem firtatták. Erről ezúttal sem beszélt Hajdú, arról viszont igen, hogy mihez kezd a tévé után.

Hajdú Péter a TV2 után került az ATV-hez, rengeteg műsort indított be, és sok műsorvezetőt vitt a csatornához. Ezért ért mindenkit váratlanul a bejelentés, hogy távozik a tévétől. A műsorvezető indokokról nem nyilatkozott, a közleményekből csak az derült ki, közös megegyezéssel távozik. Azt azonban most elárulta, mit fog csinálni ezután.

Hajdú Péter ezt fogja csinálni az ATV utánForrás: Facebook

"Az élet nem áll meg azzal, hogy eljövök az ATV-től. Imádom a televíziózást, de ha most fél évet pihennem kell, akkor azt is örömmel teszem. A pihenést csak képletesen értem, mert amúgy soha nem tudtam igazán pihenni, soha nem volt az erősségem. A televíziózás mellett rengeteg projektem van, amivel szívesen foglalkozom és rengeteg időmet elveszi. Az orvosi központ már elkészült, most már csak be kell indítani. Ott van az éttermem is, amit nem hanyagolok el, illetve a miskolci sörfesztivált is szervezzük továbbra is, az ezzel foglalkozó cég egyik tulajdonosa vagyok. Emellett Törökbálinton a Tükörhegyen is tervezek egy bevásárlóközpontot. Szóval nem fogok egyáltalán unatkozni, és a televíziózáshoz sem ragaszkodom foggal-körömmel. Ha megcsörren a telefonom és érkezik egy szimpatikus ajánlat, akkor megyünk tovább" - mondta a Lokálnak.

Jakupcsek Gabriella válthatja az ATV-n Hajdú Pétert és az Esti Frizbit


Lapinformációk szerint már tudni lehet, ki és milyen műsor kerül vasárnap este az ATV-n Hajdú Péter és az Esti Frizbi helyére. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!