Kristal Santos éppen szelfivideózott, amikor egy férfi drogot csempészett az italába

ital drog videó szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére nem végződött tragédiával egy brazil fesztiválon bulizó lány története, de ezt többnyire csak annak köszönheti, hogy jókor videózta magát. Azt sikerült ugyanis rögzítenie, ahogy egy férfi tablettát csempész az italába.

Rengetegszer halljuk, hogy a szórakozóhelyeken és fesztiválokon oda kell figyelnünk a poharunkra, nehogy valaki drogot csempésszen az italunkba. A brazil fesztiválon tomboló Kristal Santos így is tett, egy percre sem engedte el az innivalóját, de rá kellett jönnie, hogy ez sem elég. Vígan készítette magáról a szelfivideókat, így sikerült rögzítenie egy olyan pillanatot, ami megdöbbentette.

Miközben ő a kamerába mosolygott, egy férfi belepottyantott valamit a poharába. Szerencséje, hogy már a buli végéhez közeledtek, így esze ágában sem volt inni, miután azonban megnézte a felvételt, hálát adott a sorsnak, amiért nem volt már szomjas. Barátnője Twitteren közzé is tette a felvételt, hogy mindenki tanulhasson belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.