Így törték rá a kommandósok az ajtót Gáspár Győzőre

kommandós Gáspár Győző emlék adócsalás évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár egy éve annak, hogy kommandósok lepték el Gáspár Győzőék házát. A showman most a közösségi oldalán emlékezett meg a szörnyű pillanatokról.

Szörnyű éve volt tavaly Gáspár Győzőnek: tavasszal kommandósok lepték el a házát, adócsalással vádolták, és annak ellenére, hogy végül a Kúria leállíttatta az ellene indított eljárást, érthető módon nagyon megviselték a történtek.

Az egy évvel ezelőtt történt eseményekre most a közösségi oldalán is visszaemlékezett. Azt írta, semmi mást nem akar, csak felejteni.

„Nem akarok emlékezni, csak felejteni... Felejteni a felejthetetlen... Az ijesztő ordítást, a filmekből ismert, de személyesen soha nem tapasztalt vérfagyasztó tekinteteket... A megvető kérdéseket, a "velünk kell jönnie" utasítást, a pillanatot, amikor egyik pillanatról a másikra a kedvelt vagy nem kedvelt ország Győzikéjéből nem lesz más, mint gyanúsított..." – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.