Hosszú Katinka egyelőre nem vonta vissza a válókeresetet

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
házasság válás Hosszú Katinka válóper Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár úgy tűnt, újra minden rendben Shane Tusup és Hosszú Katinka között, a válókeresetet egyelőre nem vonták vissza.

Sokáig úgy nézett ki, elválik egymástól Shane Tusup és Hosszú Katinka, de a rajongók imái meghallgatásra találtak és végül újra kibékült egymással a sztárpár. Három hete még egy szerelmes közös fotót is posztoltak azzal a szöveggel, hogy „te és én a világ ellen".

Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

A Blikk úgy tudja, ennek ellenére egyelőre az úszónő nem vonta vissza a válókeresetet. Ennek több oka is lehet.

Ha egy válóperben a felek közös kérelmet nyújtanak be az ügy szüneteltetésére, az azt jelenti, hogy hat hónap haladékot kérnek a bíróságtól. Ezalatt megpróbálhatnak egyezségre jutni vagyonjogi kérdésekben. Persze, az érzelmi okok sincsenek kizárva, az is előfordult már, hogy a szüneteltetés alatt a felperes és az alperes kibékült. Amennyiben fél év alatt sikerül megegyezni, vagy ha nem jutnak dűlőre, akkor is lehet kérni a per folytatását. Ha viszont ezt nem teszik meg, hat hónap leteltével a per megszűnik. Ilyen esetekben költségként mérsékelt illetéket kell fizetnie a felperesnek. Amennyiben viszont valaki meggondolja magát, és mégsem akar válni, az a hivatalos út, hogy eláll a pertől" – magyarázta a lapnak dr. Kamarás Péter jogi szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.