Kelemen Anna vacsorapartnere nem ment el az étterembe, pedig ő nyerte a szavazós randit

étterem sorsolás Vacsora szavazás Kelemen Anna Randevú
Kelemen Anna betartotta ígéretét, és tényleg elment volna vacsorázni azzal a férfival, aki megnyerte a randevút. A sorsoláson azok vehettek részt, akik elmentek szavazni április 8-án. N. Zsolt azonban nem jelent meg a vacsorán. 

Kelemen Anna Instagram-oldalán tette közzé, hogy ő valóban komolyan gondolta a vacsorameghívást azzal a férfival, aki megnyerte azt a sorsolást, amin azok vehettek részt, akik április 8-án elmentek szavazni.

A játékot egy bizonyos N. Zsolt nyerte meg, aki azonban nem ment el az étterembe. Azonban nem akarta, hogy a szőke szépség petrezselymet áruljon, virágot és levelet küldött, amelyben magyarázatot adott távolmaradására.

Az ezzel kapcsolatos információkkal hamarosan frissítjük cikkünket.

Wossala Rozina is csatlakozott a Reggeli csapatáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-wossala-rozina-is-csatlakozott-a-reggeli-csapatahoz.htmlAz RTL Klub reggeli műsora egyéves születésnapját ünnepelte, ebből az alkalomból a régi és új műsorvezetők együtt köszöntötték a nézőket.TV + Sztárok--Pártos Csillát és fiát kilakoltathatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-partos-csillat-es-fiat-kilakoltathatjak.htmlKi kell költöznie Pártos Csillának és fiának Pécsi Ildikó budai otthonából, eddig tartott a türelmi időszak. Új lakás után kell néznie a volt műsorvezetőnek és gyermekének. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Győzőt felmentette a rendőrség, de a Romantic összes fellépését visszamondtákhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-gaspar-gyozot-felmentette-a-rendorseg-de-a-romantic-osszes-fellepeset-visszamondtak.htmlNehéz időszakon van túl Gáspár Győző, bár most kissé fellélegezhet: bűncselekmény hiányában felmentette a rendőrség a NAV-os feljelentés ügyében. Ennek örülhet, ám a Romantic összes nyári fellépését korábban lemondták a koncertek szervezői. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA britek kiakadtak Kamillára: nem akarják, hogy királyné legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-britek-kiakadtak-camillara-nem-akarjak-hogy-kiralyne-legyen.htmlMinden jel arra utal, hogy Kamilla hercegné már javában készül arra, hogy királyné legyen. A britek azonban nem nagyon örülnek ennek. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow megházasodott: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-gwyneth-paltrow-meghazasodot-brad-falchuk-forgatokonyvirohoz-ment-hozza.htmlA legnagyobb titokban mondta ki ismét a boldogító igent Gwyneth Paltrow: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzá. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Rózsa György különleges dolgot kért Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-nagy-duett-rozsa-gyorgy-kulonleges-dolgot-kert-csobot-adeltol.htmlCsobot Adél várandósan vágott neki a Nagy Duettnek, ahol partnere a legendás műsorvezető, Rózsa György lett. Gyuribá' - így kérte a megszólítást - elmondta, akár még pót-nagypapája is lehetne a születendő picinek, sőt, egy különleges kéréssel is Adél elé állt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.