Meg kellett operálni Lékai Mátét, Kiss Ramóna vőlegényét

Forrás: Instagram/Lékai Máté -
műtét Lékai Máté sérülés Kiss Ramóna Veszprém kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltört a kézilabdázó Lékai Máté hüvelykujja a vasárnapi Veszprém-Szeged férfi Magyar Kupa-döntőn, ezért hétfőn meg kellett operálni.

A Telekom Veszprém honlapjának beszámolója szerint az irányító jobb keze a 23-21-re megnyert mérkőzés végjátékában, egy szerencsétlen ütközést követően sérült meg. Az orvosok darabos törést állapítottak meg. A válogatott játékosra három-négy hét kihagyás vár.

Kiss Ramóna Lékai Máté Forrás: Instagram/Lékai Máté
Wossala Rozina is csatlakozott a Reggeli csapatáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-wossala-rozina-is-csatlakozott-a-reggeli-csapatahoz.htmlAz RTL Klub reggeli műsora egyéves születésnapját ünnepelte, ebből az alkalomból a régi és új műsorvezetők együtt köszöntötték a nézőket.TV + Sztárok--A Nagy Duett: Rózsa György különleges dolgot kért Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-nagy-duett-rozsa-gyorgy-kulonleges-dolgot-kert-csobot-adeltol.htmlCsobot Adél várandósan vágott neki a Nagy Duettnek, ahol partnere a legendás műsorvezető, Rózsa György lett. Gyuribá' - így kérte a megszólítást - elmondta, akár még pót-nagypapája is lehetne a születendő picinek, sőt, egy különleges kéréssel is Adél elé állt.TV + Sztárok--Vigyázat, szülővel vagyok! címmel indul a TV2 új műsora: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-vigyazat-szulovel-vagyok-cimmel-indul-a-tv2-uj-musora.htmlZimány Linda, Berki Krisztián és Rubint Réka is szerepel majd a TV2 új műsorában, mely április 30-tól indul Vigyázat, szülővel vagyok! címen. A családi kvízshow-ban ezúttal a népszerű hírességek szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről. A párosokat ezúttal is Ördög Nóra kalauzolja majd az izgalmas játékok között. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka egyelőre nem vonta vissza a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20180416-hosszu-katinka-egyelore-nem-vonta-vissza-a-valokeresetet-shane-tusup.htmlBár úgy tűnt, újra minden rendben Shane Tusup és Hosszú Katinka között, a válókeresetet egyelőre nem vonták vissza. TV + SztárokOrigoSchobert Larára rátalált a szerelem: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-schobert-larara-ratalalt-a-szerelem-foto.htmlSchobert Lara megmutatta kedvesét: Boldizsárral a Budapest Eye előtt váltottak csókot. TV + SztárokOrigoMeghan Markle-t befogadta a királyi család, valaki mégsem szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20180416-meghan-markle-t-befogadta-a-kiralyi-csalad-valaki-megsem-szereti.htmlMeghan Markle gőzerővel készül Harry herceggel való közös életére, a királyi család nagy része be is fogadta őt. Van azonban valki, aki nem szívleli a leendő hercegnőt. TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.