Szinte minden napja jó hangulatban telik az Emilio famíliának, így még sosem volt arra példa, hogy ilyen nagy legyen a riadalom, mint a mai adásban. Tina ugyanis váratlanul rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá. Mint kiderült: akár egy aprócska kisbaba is okozhatta a nagy riadalmat.

Egy kis főzőcske, némi zenehallgatás, takarítás: nagyjából ezekkel telt Jellinek Tina napja egészen addig, amíg a háziasszony rosszul nem kezdte érezni magát. Tina, Emilio és Vivike a nap végén Bangó Margithoz látogattak át, ahol Tina már rosszullétre panaszkodott.

"Valami nincs rendben a gyomrommal. Lehet, hogy elrontottam vagy valami olyat ettem, nem tudom, de valami nincs rendben vele" - mesélte nagymamájának Tina, akinek állapota egyre csak rosszabbodott. A helyzet annyira súlyossá vált, hogy mire hazaértek Tina fejvesztve rohant a mosdóba és mivel hosszú percekig nem tudta elhagyni a mellékhelyiséget a folyamatos hányinger miatt Emilio jobbnak látta, ha orvost hív feleségéhez. A doktor miután megvizsgálta Tinát és tüzetesen végigkérdezte az elmúlt napokról egy javaslattal élt a gyengélkedő asszonynak.

Vajon miért lett rosszul Tina?Forrás: Spotlightmedia

"Érdemes lenne felkeresni a nőgyógyászát. Azok alapján amit elmondott, nem lehet kizárni, hogy terhesség áll a háttérben. Addig is egy tesztet is érdemes lenne elvégezni" - javasolta az orvos, amely mondatok hallatán Emilio és Vivi majd kiugrottak a bőrükből és nem győztek bizakodni, hogy Tina rosszullétének hátterében valóban gyermekáldás áll. Tina azonban már nem volt ennyire lelkes, mikor a terhesség gyanúja szóba került. "Nem gondoltam rá, hogy terhesség állhat a háttérben, mert nem akarom beengedni a gondolatot a fejembe. Biztos, hogy mindenki örülne neki és én is azt mondom, ha a jóisten úgy hozná, hogy babát várok örülnék, de nem erre készültem" - mondta Tina, akinek viszontagságokkal teli estéjét ma 21:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n.