Ahogy írtunk is róla, fej és végtagok nélküli holttestet találtak a Fertő tóban az osztrák oldalon, később a fej is előkerült. Felmerült, az is, hogy Novozánszki Fanni lehet a szerencsétlenül járt nő, az egykori valóságshow-szereplő édesanyja is nyilatkozott az ügyben

A Lokál arról ír, hogy előkerültek a Fertő tóban talált torzóhoz tartozó végtagok is, így hamarosan kiderülhet, a novemberben eltűnt VV Fanni holttestét találták-e meg, a lány combján és karján ugyanis beazonosításra alkalmas tetoválások voltak.

Forrás: --

"Ügyfelem kész arra, hogy Ausztriába utazzon azonosítani a lánya holtestét. Igaz, az információk szerint a Fertő tónál talált holttest erősen roncsolt, Fanni édesanyja mindenkinél jobban ismerte lányát és ismertetőjeleit" - mondta a lapnak az anya ügyvédje.

A holttest megcsonkításához és eltüntetéséhez eszközökre, megfelelő helyszínre, valamint komoly fizikai erőre volt szükség, nem beszélve a pszichés terhelésről. Ezt aligha tudta volna összehozni a büntetlen előéletű gyanúsított, B. László, ha nem kap valamilyen segítséget - nyilatkozta egy nyomozó a lapnak. Hozzátette, ezért gondolják többen is azt, hogy egy osztrák állampolgár vagy esetleg egy Ausztriában élő magyar segített neki, amennyiben valóban Fanni ügyéről van szó.