Ambrus Attila nem rejtette véka alá véleményét Hódi Pameláról, amikor az Ázsia expressz című műsorban szerepelt együtt Berki Krisztiánnal. A két férfi közösen írt könyvéből kiderült: a Viszkis állhatott a hátterében annak, hogy végül Berki nem házasodott össze egykori kedvesével. 

Hódi Pamela és Berki Krisztián öt év kapcsolat után szakítottak, a férfi úgy döntött, nem köt házasságot gyermeke, Berki Natasa Zselyke anyjával. Bár ezt csak szeptemberben hozták nyilvánosságra, Berki már akkor tudta ezt, amikor véget ért az Ázsia Expressz forgatása, ahol Ambrus Attilával közösen versenyzett. 

A Story magazin cikkéből kiderült, hogy Berki és Ambrus közösen írt könyvében az is benne van, a Viszkis tanácsolta a szakítást. "Nem ismerem személyesen Pamelát, nem beszéltem vele sohasem, de a beszélgetéseink alapján a lelkem mélyén éreztem, hogy nem Krisztiánhoz való. Sokat mesélt a közös dolgaikról, és nekem úgy állt össze a fejemben ez a történet, hogy számára mindenki jobb lenne, legyen akár Drakula vagy a patás ördög, mint ez a nő. Oké, hogy a gyereke anyja, ezt tisztelni kell. És soha nem szabad elfelejteni, de ez a nő nem hozzá való. Ezt láttam és éreztem. Lehet, hogy nagyon vastagon benne vagyok, hogy Krisztián lelépett, mert néhány dolgot tanácsoltam neki" - idézi a könyvet a magazin. 

A Viszkis szerint Berki Krisztián és Hódi Pamela nem illettek összeForrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Ambrus abban is kifejtette a véleményét, hogy szerinte Krisztiántól mindent megkapott Pamela, de szerinte egy nőnek a háztartásban és a családban vannak feladatai. "Egy nő tudja, hogy hol a helye! Ebben hiszek. Lehet, hogy ez egy kicsit konzervatív hozzáállás, de ilyen vagyok" - áll a könyvben a Viszkis véleménye. 

A lap Hódi Pamelát is megkérdezte, aki elmondta, hogy köszönettel tartozik Berki barátjának azért, mert megmentette egy rossz házasságtól.